Γιάννης Σπαλιάρας: Η απάντηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Survivor All Star

Newsroom
Γιάννης Σπαλιάρας: Η απάντηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Survivor All Star
Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας προχώρησε σε μια ξεκάθαρη δήλωση για το αν θα συμμετέχει στο Survivor All Star. Το διάσημο μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στα εργομετρικά τεστ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν πέρασα τα εργομετρικά τεστ. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να το απολαύσουν και να γυρίσουν όλοι υγιείς. Όπως καταλάβατε δεν θα είμαι, το έχω αποφασίσει μέσα μου, δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι. Το έχω πει στη παραγωγή», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το μοντέλο δήλωσε πως τον τιμά η πρόταση αλλά την ίδια στιγμή αισθάνεται λίγο άβολα με τον κόσμο που θέλει να τον δει. Σύμφωνα με τον Γιάννη Σπαλιάρα πάρα την υποστήριξη και τα μηνύματα έχει δεχθεί από το κόσμο, θεωρεί πως δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ελληνική τηλεόραση και θέλει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Όπως καταλαβαίνουμε το κεφάλαιο Survivor έχει κλείσει για τον Γιάννη Σπαλιάρα.