Έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν άγρια πλαστικό χειρουργό στη Θεσσαλονίκη (vid)

Newsroom
Έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν άγρια πλαστικό χειρουργό στη Θεσσαλονίκη (vid)
Θύμα βίαιου ξυλοδαρμού έπεσε πλαστικός χειρούργος, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μια άγρια επίθεση σε πλαστικό χειρουργό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (31/10) στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στην οδό Νίκης στη Θεσσαλονίκη περίπου λίγο μετά τις 21.00, δύο άτομα έστησαν ενέδρα στον πλαστικό χειρουργό.

Χαρακτηριστικό είναι πως κηλίδες αίματος από την άγρια επίθεση υπάρχουν ακόμη στο έδαφος, δίνοντας την διάσταση της επίθεσης.

Πώς έγινε η επίθεση

Όλα έγιναν όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, όπου δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον περίμεναν από κάτω και μόλις κατέβηκε ο γιατρός άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Τα δύο άτομα μετά την άγρια επίθεση, τράπηκαν σε φυγή.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την επίθεση

Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά.

Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση, ενώ δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία. Παράλληλα οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που έγινε η επίθεση.

Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς φέρει τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.

Πηγή φωτογραφίας: GRTimes.gr.