Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Συμμετέχει και φέτος στα Greek Hospitality Awards στην κατηγορία Best Hotel Education Provider

Newsroom
Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Συμμετέχει και φέτος στα Greek Hospitality Awards στην κατηγορία Best Hotel Education Provider
Σε συνέχεια των βραβεύσεων για 6 συνεχή έτη (2016,2017, 2018, 2019, 2020 και 2021) ως “Best Hotel Education Provider”, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει και φέτος στα Greek Hospitality Awards 2022 στην ίδια κατηγορία.

Τα Best Hotel Education Provider βραβεία διοργανώνονται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), του HATTA, της ΔΕΘ-HELEXPO, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του ΣΕΜΑ.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι υποψήφιο, με τη Σχολή Τουρισμού, στην κατηγορία Best Hotel Education Provider.

Παράλληλα με την ψηφοφορία της Επιτροπής, θα διεξαχθεί και ψηφοφορία κοινού, η οποία επηρεάζει κατά 40% το τελικό αποτέλεσμα.

Εάν επιθυμείτε να υποστηρίξετε την υποψηφιότητά, ψηφίστε μας μέχρι και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 (στις 10:00) ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ethosevents.eu/hospitality/register/candidate.php?id=171

Η αξιολόγηση γίνεται με άριστα το 100 και φυσικά όσο μεγαλύτερη είναι η βαθμολογία που θα βάλετε τόσο περισσότερο ενισχύετε την υποψηφιότητα του Κολλεγίου!