Εύκολη και γρήγορη πληρωμή φόρων και λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Newsroom
Εύκολη και γρήγορη πληρωμή φόρων και λογαριασμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Εβδομαδιαίες κληρώσεις για δώρα τεχνολογίας, προπληρωμένες κάρτες και κάρτες καυσίμων.

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλούσια δώρα έχουν όσοι επιλέγουν τα καταστήματα ΟΠΑΠ για να πληρώσουν τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ αλλά και όλους τους λογαριασμούς τους.

Με κάθε πληρωμή λογαριασμού, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ κερδίζουν συμμετοχές και παίρνουν μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για δώρα τεχνολογίας, προπληρωμένες κάρτες ακόμη και vouchers για καύσιμα.

Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις για τα δώρα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, με την πρώτη να διεξάγεται στις 3 Οκτωβρίου και την τελευταία στις 21 Νοεμβρίου.

Κάθε πληρωμή λογαριασμού αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή για την ερχόμενη εβδομαδιαία κλήρωση, που μοιράζει σε 65 νικητές μεγάλα έπαθλα όπως κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, δωροεπιταγές, προπληρωμένες κάρτες, ακόμη και vouchers για καύσιμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κατοχυρώσει κανείς τη συμμετοχή του στις εβδομαδιαίες κληρώσεις είναι να καταχωρίσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, κατά την εντολή πληρωμής οποιουδήποτε λογαριασμού.

Πληρωμές σε 300 και πλέον οργανισμούς και επιχειρήσεις

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ δίνεται η δυνατότητα για πληρωμή λογαριασμών, όπως οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.

Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν περισσότερους από 300 λογαριασμούς οργανισμών και επιχειρήσεων μέσω της υπηρεσίας της Tora Wallet, εύκολα και γρήγορα, είτε με μετρητά είτε με κάρτα, χωρίς αναμονή, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.