Ευαγγελάτος: «Πιστεύω και το έχω πει πολλές φορές, ότι έχουμε όλοι λόγο σε όλα» (vid)

Newsroom
Ευαγγελάτος: «Πιστεύω και το έχω πει πολλές φορές, ότι έχουμε όλοι λόγο σε όλα» (vid)
Ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές προσεγγίζουν δημοσιογραφικά κάποια θέματα.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «LIVE NEWS», Νίκος Ευαγγελάτος παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», την οποία όπως δήλωσε αγαπά πολύ και θαυμάζει τον τρόπο αλλά και τον κόπο που κάνει ως ψυχαγωγική εκπομπή να προσεγγίζει περισσότερο ειδησεογραφικά θέματα.

«Να πω την καλημέρα μου στην Σίσσυ και όλη την ομάδα. Και να πω όχι τυπικά, επειδή εργαζόμαστε στο ίδιο κανάλι. Την Σίσσυ την γνωρίζω λίγο αλλά εκτιμώ την δουλειά που κάνει και εκείνη και εσείς όλοι. Είμαι από αυτούς που στηρίζω πολύ και την προσπάθεια του να προσεγγίζετε και δημοσιογραφικά κάποια θέματα. Πιστεύω και το έχω πει πολλές φορές, ότι έχουμε όλοι λόγο σε όλα. Μεγάλα κοινωνικά ζητήματα είναι σημαντικό να ακούγονται από όλους και έχουμε όλοι δικαίωμα για να το κάνουμε και χώρο για να μπορεί να γίνεται», λέει ο ίδιος.

«Είμαστε άνθρωποι, όταν υπάρχει ένα μεγάλο γεγονός ή σειρά από γεγονότα, δεν μπορείς ποτέ να αποστρέψεις το βλέμμα σου από αυτά. Δεν μπορεί δηλαδή όταν είναι κάτι που συζητάει όλη η κοινωνία, εσύ να πεις ότι "αυτό που συζητώ στο σπίτι μου, στην παρέα μου, στο φαγητό μου, δεν θα το συζητώ με όλους. Το σημαντικό δεν είναι αν μπορείς να λές κάτι, γιατί μπορούμε να λέμε τα πάντα. Ζούμε σε μια χώρα δημοκρατική όπου ο καθένας μας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Είναι το τι λες. Εγώ πραγματικά θεωρώ πάρα πολύ ενδιαφέροντα και πολύ καλά αυτά που λέτε», κατέληξε.