Αδιανόητο: Μητέρα έδωσε στο μωρό της να πιει βόκτα (vid)

Newsroom
Αδιανόητο: Μητέρα έδωσε στο μωρό της να πιει βόκτα (vid)
Για το video ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε το ζευγάρι από την Μεγάλη Βρετανία.

Φαίνεται πως κάποιοι δεν λένε να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης του να έχεις και να μεγαλώνεις παιδιά, με αποτέλεσμα κατά καιρούς να κάνουν την εμφάνισή τους τραγικές ειδήσεις, όπως αυτή στην Ιταλία που μητέρα άφησε το μωρό της στην κούνια για 6 μέρες για να πάει να βρει τον σύντροφό της.

Το νέο περιστατικό αυτή τη φορά δεν έρχεται από την γειτονική χώρα, αλλά από την Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα το Κεντ. Εκεί λοιπόν μία μητέρα καταγράφηκε σε video που κυκλοφόρησε στο Facebook τον Ιούνιο, να δίνει στο παιδί της βότκα.

Και προσοχή δεν μιλάμε για παιδί 14 ή 15 ετών, αλλά για μωρό. Στις εικόνες που μπορείτε να δείτε παρακάτω διακρίνεται η μητέρα να βάζει βότκα σε ένα καπάκι και στη συνέχεια να το δίνει στο μικρό παιδί, κάνοντάς του και το κεφάλι πίσω για να κατέβει πιο εύκολα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το video αυτό, μετέβη στο σπίτι της οικογένειες και συνέλαβε τόσο την μητέρα, όσο και τον πατέρα. Ωστόσο λίγο αργότερα, αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι, με την έρευνα όμως να συνεχίζεται.

Μάλιστα, εξακολουθούν να έχουν το παιδί υπό την επιμέλειά τους, όμως πλέον είναι υπό την παρακολούθηση των κοινωνικών υπηρεσιών.