Σάλος με πατέρα στις ΗΠΑ που βγάζει βόλτα τα παιδιά του με λουριά: «Είναι άνθρωποι, όχι σκύλοι» (vid)

Newsroom
 Σάλος με πατέρα στις ΗΠΑ που βγάζει βόλτα τα παιδιά του με λουριά: «Είναι άνθρωποι, όχι σκύλοι» (vid)
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένας πατέρας πεντάδυμων επειδή τα πηγαίνει βόλτα με λουριά.

Ένας πατέρας πεντάδυμων στις ΗΠΑ έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media διότι βγάζει βόλτα τα παιδιά του με λουριά. Ο Τζόρνταν Ντρίσκελ συχνά μοιράζεται με τη σύζυγό του βίντεο για το πως είναι η καθημερινότητά τους έχοντας πεντάδυμα.

Τα βίντεο αυτά έχουν συνήθως χιουμοριστικό χαρακτήρα, ωστόσο αυτή τη φορά μόνο ως αστείο δεν είδαν οι ακόλουθοί του τις εικόνες με τα πέντε παιδάκια να είναι δεμένα με λουριά.

Τα σχόλια αντίδρασης άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή: «Οι δάσκαλοι μπορούν να φροντίσουν 30 παιδιά χωρίς να χρησιμοποιούν λουριά», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Θα τα εκπαιδεύσεις να τραβήξουν ένα έλκηθρο στη συνέχεια;».

Ένας άλλος έγραψε: «Αδερφέ καταλαβαίνω τι κάνεις, αλλά τα παιδιά δεν είναι ζώα και δεν πρέπει να τους φέρεσαι με αυτό τον τρόπο. Αν δεν μπορείς να ελέγξεις τα παιδιά σου, αυτά δεν σου φταίνε σε τίποτα».

Ο ίδιος ο πατέρας εξήγησε: «Τα παιδιά είναι τόσο περίεργα, θέλουν να τρέξουν και να εξερευνήσου. Για τη δική μας ηρεμία και λογική, χρησιμοποιούμε λουρί. Μας επιτρέπει επίσης να φεύγουμε από το σπίτι και να κάνουμε διασκεδαστικά πράγματα ως οικογένεια χωρίς άγχος».