Τρόμος σε πτήση στην Ιταλία: Πριν την απογείωση οι επιβάτες έλαβαν ανατριχιαστικά μηνύματα και φωτογραφίες

Newsroom
Τρόμος σε πτήση στην Ιταλία: Πριν την απογείωση οι επιβάτες έλαβαν ανατριχιαστικά μηνύματα και φωτογραφίες
Σε θρίλερ εξελίχθηκε μια πτήση από τη Ρώμη με προορισμό το Αλικάντε.

Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν οι επιβάτες μιας πτήσης στην Ιταλία, όταν λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου έλαβαν στα κινητά τους φρικιαστικές εικόνες και ανατριχιαστικά μηνύματα. Αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσει η πτήση για δύο ώρες.

Οι επιβάτες της πτήσης Vueling από το αεροδρόμιο της Ρώμης με προορισμό το Αλικάντε της Ισπανίας αρχικά έλαβαν ένα μήνυμα που ξεκινούσε με τη λέξη «Ξύπνα, ξύπνα, ξύπνα» και στη συνέχεια ακολουθούσε ένα κείμενο γραμμένο σε αμχαρική γλώσσα. Πρόκειται για τη γλώσσα του λαού Αμχάρα και η επίσημη γλώσσα της Αιθιοπίας, της Ορθόδοξης Αιθιοπικής Εκκλησίας.

Απόσπασμα του κειμένου, το οποίο μεταφράστηκε, απειλούσε τις οικογένειες των επιβατών, αναφέροντας: «Η οικογένειά σας θα αιμορραγήσει για τις πράξεις σας, θα υποφέρετε αιώνια για τις πράξεις σας».

Εκτός από το ανατριχιαστικό αυτό κείμενο, οι επιβάτες έλαβαν και μια σειρά από φρικιαστικές φωτογραφίες, μέσω του Airdrop. Οι επιβάτες αναστατώθηκαν από το περιεχόμενο που έλαβαν στα κινητά τους και το πλήρωμα ειδοποίησε τον πιλότο για τα μηνύματα. Τότε αυτός πήρε την απόφαση να καθυστερήσει την πτήση και να ενημερώσει τις Αρχές.

Αμέσως, η αστυνομία κινητοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο. Έπειτα από έρευνα ανακάλυψαν ότι οι απειλές είχαν σταλεί από έναν 18χρονο Ισπανό, ο οποίος λίγο αργότερα ομολόγησε ότι ήταν υπεύθυνος.