Ανακάλυψε μυστικές παραλίες και απόλαυσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία

Newsroom
Ανακάλυψε μυστικές παραλίες και απόλαυσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία
Φέτος το καλοκαίρι η πρόκληση είναι μία: Ποιος θα καταφέρει να ξετρυπώσει την πιο ερημική παραλία; Ανακάλυψε, μοιράσου και ετοιμάσου για μια βόλτα στον ήλιο εν πλω.

Το πολυαναμενόμενο καλοκαιράκι, η εποχή που περιμένουμε με ανυπομονησία είναι επιτέλους εδώ! Οι πρώτες βουτιές, οι πρώτες εκδρομές οι πρώτες εξορμήσεις έχουν ήδη γίνει. Η αλήθεια είναι πως έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα που το καλοκαίρι προσφέρει αμέτρητες επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Άλλοι προτιμούν βουνό άλλοι θάλασσα, άλλοι κάμπινγκ και μουσική από κιθάρες στην παραλία, άλλοι πεντάστερα ξενοδοχεία, άλλοι προτιμούν κοσμικές παραλίες κι ο Γιώργος Λέντζας με την παρέα του αναζητούν τις πιο ερημικές παραλίες.

plomari3

Ο αγαπημένος μας Γιώργος έχει πάθος για τα ταξίδια και είναι λάτρης των νέων εμπειριών. Για φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε, μαζί με τους φίλους του, να ξετρυπώσει και να αποκαλύψει τις πιο μυστικές παραλίες της Ελλάδας. Μέσα από μια σειρά χιουμοριστικών ιστοριών ακολουθούμε την πορεία της παρέας και βλέπουμε διαφορετικά και σπαρταριστά παραδείγματα για το τι σημαίνει πραγματικά ερημική παραλία! Μετά από αναρριχήσεις, περπάτημα, μακροβούτια, ο Γιώργος Λέντζας και η παρέα του, βρίσκουν τις παραλίες που ονειρεύονταν! Πολύ σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν ότι δεν είναι οι μόνοι που ξετρύπωσαν την παραλία καθώς βρίσκουν αποδείξεις ότι την έχουν ήδη ανακαλύψει... και η απόδειξη; το αγαπημένο Ούζο Πλωμαρίου! Άρρηκτα συνδεδεμένο με το ελληνικό καλοκαίρι και τον ξανθό ήλιο, το Ούζο Πλωμαρίου αποτελεί βασικό συστατικό για κάθε καλοκαιρινό Ραντεβού στον ήλιο, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες παραλίες. Άλλωστε για να απογειώσουμε την κάθε στιγμή δεν χρειαζόμαστε πολλά-πολλά, απαραίτητα όμως είναι οι φίλοι, ο ήλιος και το Ούζο που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

plomari2

Υπάρχουν τελικά μυστικές παραλίες ή όλες τις έχει ήδη βρει κάποιος άλλος; Ο Γιώργος Λέντζας αποκαλύπτει μέσα από το προφίλ του στο Instagram τις παραλίες που ανακάλυψε με την παρέα του και μας ζητά να ανακαλύψουμε αλλά και να μοιραστούμε τις αγαπημένες μας ερημικές παραλίες και να μπούμε στον διαγωνισμό για να ζήσουμε μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία: μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό κάτω απ' τον ήλιο, με θέα τη θάλασσα, την παρέα μας και Ούζο Πλωμαρίου! Ο απόλυτα καλοκαιρινός διαγωνισμός λήγει στις 11 Ιουλίου.

plomari4

Τα καλοκαιρινά δώρα, όμως, δεν σταματούν εδώ!

Μέχρι τη μεγάλη βόλτα εν πλω, 20 τυχεροί αναγνώστες του Gazzetta έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πετσέτες παραλίας «Ούζο Πλωμαρίου» για τις επόμενες εξορμήσεις τους στις αγαπημένες τους μυστικές παραλίες και 1 φιάλη του αγαπημένου Ούζου για δροσερά τσουγκρίσματα.