Υπάλληλος βοήθησε μία πελάτισσα να βρει τον αριθμό στον οποίο τηλεφωνεί και στέλνει μηνύματα ο σύζυγός της

Newsroom
Υπάλληλος βοήθησε μία πελάτισσα να βρει τον αριθμό στον οποίο τηλεφωνεί και στέλνει μηνύματα ο σύζυγός της
Σάλο προκάλεσε στη T-Mobile μία ανάρτηση στο TikTok που έκανε μία υπάλληλός της, η οποία αποκάλυψε τα στοιχεία ενός τηλεφώνουν σε πελάτισσα.

Ένα απλό βίντεο μπορεί να προκαλέσει έρευνα σε μία μεγάλη εταιρία; Κι όμως μπορεί αν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, όπως είναι τα στοιχεία στα οποία ανήκει ο αριθμός ενός τηλεφώνου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Όλα ξεκίνησαν όταν η Eliza ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα video στο οποίο φαίνεται να χορεύει, εμφανώς ικανοποιημένη για την βοήθεια που προσέφερε σε μία πελάτισσα.

«Όταν βοηθάς μία πελάτισσα να βγει τον αριθμό στον οποίο τηλεφωνεί και στέλνει μηνύματα ο σύζυγός της, τους τελευταίους μήνες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Την ανάρτησή της αυτή, είδαν περίπου 150.000 άτομα, όμως δεν ήταν όλοι και τόσο χαρούμενοι για την κίνησή της αυτή.

«Έτσι έπιασα τον άντρα μου και κατέθεσα αίτηση διαζυγίου», έγραψε μία, ενώ αρκετοί άρχισαν να επισημαίνουν οτι δεν ήταν και τόσο νόμιμο αυτό.

Το Indy100 επικοινώνησε με την εταιρία που ξεκαθάρισε πως προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της και πως θα διερευνήσει το θέμα για να δει τι έχει συμβεί.

@lizzylizzyyy He won’t be living tho #tmobile #ihatecheaters ♬ original sound - destiny