Οι φωτογραφίες του Dan Bilzerian χωρίς μούσι από την εποχή του Myspace προκαλούν αμηχανία

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Οι φωτογραφίες του Dan Bilzerian χωρίς μούσι από την εποχή του Myspace προκαλούν αμηχανία
Ο άλλοτε «Βασιλιάς του Instagram» έχει μήνες να εμφανιστεί στα social media, ωστόσο κάποιες φωτογραφίες του χωρίς μούσι άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σίγουρα τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν και πολύ καλά για τον Dan Bilzerian. Ο άνθρωπος που έγινε διάσημος από το πουθενά, όταν άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media από την «υπερβολική» ζωή του, φαίνεται πως «ξεφούσκωσε» απότομα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η τελευταία του φωτογραφία στο Instagram χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2021.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη ζωή μας η πανδημία του κορονοϊού, το μεγάλο ψέμα του Dan Bilzerian άρχισε σταδιακά να αποκαλύπτεται κι εκείνος να «εξαφανίζεται». Βλέπεις τα πάρτι, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα σπίτια και οι χλιδάτες διακοπές παρέα με δεκάδες μοντέλα, χρεώνονταν στην εταιρεία που δημιούργησε, την Ignite, βάζοντας την «μέσα» με τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Κάπως έτσι, δεν ήταν λίγοι οι followers του «Βασιλιά του Instagram» που πείστηκαν πως το άλλοτε είδωλό τους έμοιαζε περισσότερο με απατεώνα, παρά με κάποιον επιτυχημένο επιχειρηματία. Μέσα σε όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και κάποιες παλιές φωτογραφίες του από την εποχή, που ήταν ενεργός στο Myspace.

Dan Bilzerian

Dan Bilzerian

Dan Bilzerian

Dan Bilzerian

Ο 20χρονος τότε Bilzerian δεν είχε ούτε το μούσι, ούτε τους μυς που έχει σήμερα και η εικόνα του έκανε πολλούς από εμάς να νιώσουμε κάπως καλύτερα για τις φωτογραφίες, που ανεβάσαμε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκείνη την εποχή.

Δεν νομίζεις;