Απίστευτο video: Τίγρης άρπαξε το χέρι υπαλλήλου σε ζωολογικό κήπο, την πυροβόλησε αστυνομικός (vid)

Newsroom
Απίστευτο video: Τίγρης άρπαξε το χέρι υπαλλήλου σε ζωολογικό κήπο, την πυροβόλησε αστυνομικός (vid)
Ένας υπάλληλος καθαριότητας τραυματίστηκε σοβαρά όταν μία τίγρης του άρπαξε το χέρι και δεν το άφηνε με τίποτα. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Ένα τραγικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα αστυνομικού στην Φλόριντα και συγκεκριμένα τοπικό ζωολογικό κήπο, όταν ένας υπάλληλος καθαριότητας τραυματίστηκε σοβαρά από μία τίγρη.

Στο παρακάτω video μπορείτε να ακούσετε το τηλεφώνημα που έκανε ο River Rosenquist στις αρχές, ζητώντας βοήθεια, καθώς η Eko όπως είναι το όνομά της, του είχε δαγκώσει το χέρι και δεν έλεγε να το αφήσει.

Όπως μπορείτε να ακούσετε, η φωνή του είναι γεμάτη τρόπο από τον πόνο που βιώνει, με τον 26χρονο να θεωρεί πως δεν πρόκειται να βγει ζωντανός από εκεί.

Το επόμενο video είναι από την κάμερα που έχει στην στολή του ένας από τους αστυνομικούς που έλαβαν σήμα από το κέντρο και μετέβησαν στο σημείο για να σώσουν τον άνδρα.

Η φύλακας του ζωολογικού κήπου φαίνεται να είναι κάπως διστακτική στην αρχή για το αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όμως στη συνέχεια βοηθάει τους αστυνομικούς να φτάσουν στο σημείο που είναι η Eko.

Εκεί βρήκαν τον River Rosenquist να σφαδάζει από τον πόνο λέγοντας «θα πεθάνω, θα πεθάνω» και αμέσως ξεκίνησαν την προσπάθεια απεγκλωβισμού του.

Αρχικά χτύπησαν το συρματόπλεγμα, αλλά η Eko δεν έκανε πίσω με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να αναγκαστεί να την πυροβολήσει, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 26χρονος είναι υπάλληλος καθαριότητας με τομέα ευθύνης τις τουαλέτες και το κατάστημα δώρων του ζωολογικού κήπου.

Προφανώς, βρέθηκε στο σημείο, προσπαθώντας είτε να ταΐσει, είτε να παίξει λίγο με την Eko, κάτι που αποδείχθηκε μεγάλο λάθος.