H Teleperformance Greece ξανά στο πλευρό του Digital Greece Race for the Cure®

Newsroom
H Teleperformance Greece ξανά στο πλευρό του Digital Greece Race for the Cure®
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Teleperformance Greece στηρίζει ενεργά ως Επίσημος Χορηγός τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου, Digital Greece Race for the Cure®, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», θέλοντας να μεταδώσει και φέτος το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας, δύναμης και ελπίδας.

H Teleperformance Greece μάς καλεί να συμμετάσχουμε στη μεγαλύτερη digital αθλητική διοργάνωση στην Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τη διάδοση μηνυμάτων για την αξία της πρόληψης, της θεραπείας, αλλά και της αλληλοβοήθειας.

Ο κ. Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Chief Human Resources Officer, δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρείας: «Παρά τις προκλήσεις της φετινής χρονιάς, δεν σταματάμε να στηρίζουμε και να ενδυναμώνουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε και πάλι μέρος μιας σταθερής πρωτοβουλίας με επίκεντρο τον άνθρωπο, στέλνοντας τη θετική μας ενέργεια και συμμετέχοντας στην ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της πρόληψης απέναντι στον καρκίνο του μαστού».

Από όπου και αν βρισκόμαστε, τρέχουμε μαζί με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, και μοιραζόμαστε το δικό μας μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης μέσα από τα προσωπικά μας κανάλια στα Social Media, χρησιμοποιώντας το hashtag #RFTC2021 και τις αναφορές @almazois και @TeleperformanceGreece.