Σοκαρισμένη η Γερμανού με Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Είναι και δύσκολη η θέση μου, όλοι κρινόμαστε για όσα λέμε και κάνουμε» (vid)

Newsroom
Σοκαρισμένη η Γερμανού με Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: «Είναι και δύσκολη η θέση μου, όλοι κρινόμαστε για όσα λέμε και κάνουμε» (vid)
Αμίλητη για μερικά λεπτά ήταν η Ναταλία Γερμανού, μετά που άκουσε τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε το σοκ της όταν η Μαρία Ιωαννίδου είπε «κακώς είναι στη φυλακή για μένα ο Πέτρος».

Η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι και πολύ δύσκολη η θέση μου, όπως καταλαβαίνετε. τώρα. Απλώς με έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση η προηγούμενη δήλωση της Κάτια Δανδουλάκη στο Πρωινό, η οποία είπε ότι όλοι δικαιούνται αν έχουν την άποψη τους».

«Όλοι δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους. Ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να δηλώσει ότι θέλει και αν νιώθει την ανάγκη η Ελισάβετ να υπερασπιστεί τον Πέτρο ή η Μαρία να νιώσει ότι κακώς είναι στη φυλακή… Είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους. Δηλαδή έχουν την ανάγκη να πάρουν το μέρος του. Εμείς δεν θα τους στερήσουμε την ελευθερία και το δικαίωμα να πάρουν το μέρος του, απλώς θα θυμίσουμε ότι όλοι κρινόμαστε για αυτά που λέμε και για αυτά που κάνουμε», τόνισε.