Παύλος Γαλακτερός για Survivor: «Το πρώτο βράδυ στην καλύβα έκλαιγα από το σοκ» (vid)

Παύλος Γαλακτερός για Survivor: «Το πρώτο βράδυ στην καλύβα έκλαιγα από το σοκ» (vid)
Την αντίδρασή του όταν μπήκε στο Survivor και έφτασε στην παραλία, ανέφερε ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Dot» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο Survivor.

«Όταν έφτασα στην παραλία, έπαθα σοκ»

«Φτάνοντας στην παραλία πάθαμε σοκ. Ξαφνικά σου λένε θα μείνετε εδώ, που δεν έχει τίποτα. Είναι η καλύβα, μια φωτιά και η παραλία. Δεν μπορείς να φύγεις, να πας πουθενά. Το πρώτο βράδυ, όταν ήταν οι άλλοι στη φωτιά και τραγουδούσαν, είχα ξαπλώσει, είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα. Ήμουν σε σοκ», αποκάλυψε ο Παύλος Γαλακτερός.

«Μετάνιωσα που είχα ψηφίσει την Ελένη με τοτέμ ασυλίας. Ήθελα να ψηφίσω τον Κώστα, αλλά έκανα ένα μικρό λαθάκι», ανάφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Τι είπε η Νικολέτα για τον καυγά με την Μαριάνθη

H Νικολέτα Μαυρίδη μίλησε για τον μεγάλο της καβγά στο Survivor με την Μαριάνθη.

«Η Μαριάνθη ήταν ένα πολύ ήσυχο κορίτσι. Έρχεται η μέρα της ψηφοφορίας και την ψήφισα γιατί δεν είχε ενσωματωθεί στην κόκκινη ομάδα. Πηγαίναμε για μπάνιο, της λέγαμε έλα να πάμε μαζί, έλεγε θα έρθω σε λίγο. Η Μαριάνθη επιλέγει να είναι μόνη της, κανείς δεν την βγάζει εκτός ομάδας. Με το που ακούει την ατάκα της Καρολίνας, σηκώνεται η Μαριάνθη και ήταν σαν να είδα μία άλλη. Δεν το πίστευα. Αντί να της πω χαλάρωσε, της είπα χαλάρωσε τα μπουτάκια σου», ανέφερε.