Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες εναντίον του Μέρλιν Μάνσον για σεξουαλική βία (vid)

Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες εναντίον του Μέρλιν Μάνσον για σεξουαλική βία (vid)
Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες σεξουαλικής βίας βρίσκεται ο τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον. Μία γυναίκα ισχυρίζεται πως επί 10 χρόνια ο Μάνσον τη βίαζε και την κακοποιούσε.

Μοιάζουν να μην έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά του Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλικές κακοποιήσεις, βιασμούς και κακομεταχείριση. Στον ορυμαγδό μαρτυριών που αρκετές έχουν πάρει και το δρόμο της δικαιοσύνης, έρχεται να προστεθεί μία νέα, αυτή τη φορά από μια γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η άγνωστη γυναίκα και ο ροκ σταρ διατηρούσαν σχέση από το 2011, περίοδο κατά την οποία ο Μάνσον τη βίαζε και την κακοποιούσε κατ' εξακολούθηση. Η ιστορία μεταξύ τους φαίνεται να ξεκίνησε το 1996 όταν ο Μάνσον της έδειξε ένα βίντεο με τον τίτλο «Groupie: The Lost Marylin Manson Film», στο οποίο φαίνεται να κακοποιεί μια κοπέλα την οποία έχει δέσει σε μια καρέκλα. Όσο διαρκούσε το φιλμ ο τραγουδιστής γινόταν όλο και πιο βίαιος απέναντι στο δεμένο κορίτσι, σε σημείο μάλιστα που στα αποσπάσματα του βίντεο εκείνη φαίνεται να ουρλιάζει απεγνωσμένα.

Η άγνωστη γυναίκα φέρεται να αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια τον Μάνσον τον περασμένο Φεβρουάριο, αμέσως μετά τις δημόσιες μαρτυρίες της ηθοποιού Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλων γυναικών.

Να θυμίσουμε ότι μόλις λίγες ημέρες πριν, η αστυνομία είχε εκδόσει ένταλμα σύλληψης του Μάνσον και τον καταζητούσε, λόγω επίθεσης σε μια camerawoman κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Πηγή: reader.gr