Ο «Iron Mike» μέσα από την ψυχή του Μιχάλη Ζαμπίδη! (gTV)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο «Iron Mike» μέσα από την ψυχή του Μιχάλη Ζαμπίδη! (gTV)

bet365

Λίγο πριν τα Trials του Iron Challenge, ο Μιχάλης Ζαμπίδης εξομολογείται στην κάμερα του gazzetta.gr. Οι θυσίες για την κορυφή, οι στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει, το... βιβλίο που άλλαξε όντας τώρα δάσκαλος, η πολιτική κι οι καλές του σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη!

Είναι ο άνθρωπος που έβγαλε νοκ άουτ μέχρι και τα... capital controls. Τη μέρα που έδινε στο ΣΕΦ τον 179ο και τελευταίο αγώνα της καριέρας του, ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση το κλείσιμο των τραπεζών. Εκείνος όμως προσέλκυσε χιλιάδες θαυμαστές του στην τελευταία του παράσταση.

Ο Μόξον νικήθηκε όπως και σχεδόν όλοι οι αντίπαλοί του. Σήμερα, από τον ρόλο του δασκάλου προσπαθεί να μυήσει τα παιδιά στον υγιή δρόμο του αθλητισμού και του Kick Box.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, κάνει... πανικό με τα Trials του Iron Challenge (21/2) και ανοίγει την καρδιά του στην κάμερα του gazzetta.gr!

Η ζωή που... δεν έζησε για να γίνει πρωταθλητής, οι θυσίες, η στιγμή που τον σόκαρε περισσότερο και σκέφτηκε ότι ήρθε το τέλος, η πολιτική, οι σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη κι η ιδεολογία του που τον κάνει... ΠΑΟΚ!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης όπως δεν τον έχετε δει ξανά στην κάμερα του gTV:

 

Τελευταία Νέα