Ολυμπιακοί Αγώνες: Η… ζόρικη δουλειά ενός καμεραμάν να καλύψει το τραμπολίνο (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η… ζόρικη δουλειά ενός καμεραμάν να καλύψει το τραμπολίνο (vid)

bet365

Ορισμένα αθλήματα είναι εύκολο να καλυφθούν τηλεοπτικά, αλλά το τραμπολίνο απαιτεί… δεξιότητες από τον κάμεραμαν.

Για να φτάσει η εικόνα των Ολυμπιακών Αγώνων στους τηλεοπτικούς δέκτες, απαιτεί μπόλικη και συγχρονισμένη δουλειά σε όσους εργάζονται σε τηλεοπτικά δίκτυα.

Η εικόνα όμως δεν θα φτάσει ποτέ αν δεν υπάρχει… κάμερα. Και όσοι εργάζονται σε αυτό το κομμάτι κάνουν σκληρή δουλειά και στα γήπεδα του Τόκιο. Ειδικά όσοι πρέπει να καλύψουν γεγονότα για τα οποία πρέπει να είναι και… δεξιοτέχνες. Όπως για παράδειγμα στο τραμπολίνο.

Ένα άθλημα το οποίο στο μάτι φαίνεται εύκολο για να το κάνει κάποιος (δεν είναι), όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον κάμεραμαν να μπορέσει να το καλύψει. Το να καταφέρει να πιάσει η κάμερα έναν αθλητή που βρίσκεται συνεχώς στον αέρα χωρίς να τον χάσει από το πλάνο της, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα τον κόσμο. Ο παρακάτω εργαζόμενος πάντως δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένος στην δουλειά του που δεν είναι και η πλέον συνηθισμένη ακόμη για έναν επαγγελματία…

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NEWS FEED