Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό για Νορβηγία στο μπιτς βόλεϊ με Έλληνα διαιτητή (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσό για Νορβηγία στο μπιτς βόλεϊ με Έλληνα διαιτητή (vid)

bet365

Οι Νορβηγοί, Μπέντσες Άντερς Μολ και Σάντι Κρίστιαν Σόρουμ κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στο μπιτς βόλεϊ επικρατώντας στον τελικό των Ρώσων, Κρασιλνίκοφ και Στογιανόφσκι με 2-0. Ο Έλληνας Παπαδογούλας 1ος διαιτητής.

Στην μοναδική σημερινή αθλητική δραστηριότητα στο Τόκιο που είχε ελληνική συμμετοχή, οι Νορβηγοί Μπέντσες Άντερς Μολ και Σάντι Κρίστιαν Σόρουμ κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στο μπιτς βόλεϊ επικρατώντας στον τελικό των Ρώσων, Βιάτσεσλαβ Κρασιλνίκοφ και Όλεγκ Στογιανόφσκι με 2-0 (21-17, 21-18).

Λέμε ελληνικό συμμετοχή, καθώς πρώτος διαιτητής του σπουδαίου αυτού αγώνα ήταν ο Λαρισαίος, Μπάμπης Παπαδογούλας που για ακόμα μία φορά έδειξε το σε πόσο μεγάλο επίπεδο είναι η ελληνική διαιτησία. Στα του αγώνα οι Νορβηγοί ήταν καλύτεροι κάνοντας σημαντικά σερί και στο πρώτο και στο δεύτερο σετ. Στο πρώτο είχαν βρεθεί πίσω με 4-8 και έφτασαν να προηγούνται με 16-12, ενώ στο δεύτερο στο 12-12 με ένα 4-0 έκαναν το 16-12 και εκεί τελείωσαν όλα.

Τι χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Σερίφ Γιουνούς και Αχμέντ Τουάν από το Κατάρ, καθώς επικράτησαν των Λετονών, Μάρτινς Πλάβινς και Έντγκαρς Τοκς με 2-0 (12-21, 18-21).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα