Κουλούρης: «Στις δυνατότητες του Απόστολου ο τελικός στα 100μ ύπτιο»

Κουλούρης: «Στις δυνατότητες του Απόστολου ο τελικός στα 100μ ύπτιο»

bet365

Ο γυμναστής του Απόστολου Χρήστου και πρωταθλητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης σχολίαζει στο Gazzetta τις επιδόσεις των Ελλήνων κολυμβητών.

Αισιόδοξος ότι ο Απόστολος Χρήστου θα είναι στον τελικό στα 100μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι ο Δημήτρης Κουλούρης.

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και σήμερα έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είναι γυμναστής του Απόστολου σχολίασε στο Gazzetta την κούρσα του στα προκριματικά των 100μ ύπτιο.

«Στις δυνατότητες του Απόστολου ο τελικός»

«Ο χρόνος δεν αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες του Απόστολου. Είναι φυσικά σημαντικό που είναι στον ημιτελικό αλλά ο χρόνος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος εάν είχε αποφύγει κάποια λάθη.

Δεν έχει τελειώσει κάτι. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος και είναι στις δυνατότητες του να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό», σημειώσε ο Δημήτρης Κουλούρης.

Για την 4χ100μ ελεύθερο που αποκλείστηκε (15η) από τον τελικό μας είπε: «Ξεκίνησαν πολύ καλά ο Ανδρέας και ο Κριστιάν. Δεν είχαμε καλή επίδοση γενικά και πιστεύω και ο Απόστολος είδε πως ήταν δύσκολο να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και σκέφτηκε και τον ημιτελικό του που είναι σε λίγες ώρες. Έχει μέλλον πάντως αυτή η ομάδα».

«Δεν είναι λίγο να είσαι 9ος στους Ολυμπιακούς»

Ο Δημήτρης Κουλούρης συγκλονίστηκε και από την Άννα Ντουντουνάκη που έμεινε στο νήμα εκτός τελικού στα 100μ πεταλούδα:

«Τρομερή προσπάθεια από την Άννα με ρεκόρ αλλά δεν πέτυχε αυτό που ήθελε. Το θετικό με την Άννα είναι ότι συνεχώς βελτιώνει την επίδοση της. Δεν είναι λίγο να είσαι 9ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εάν εξαιρέσεις την Αθήνα το 2004 δεν είχαμε άλλους τελικούς στην κολύμβηση.

Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά είμαι σίγουρος πως η Άννα θα συνεχίσει να παλεύει. Είχα πει ότι θα δούμε τελικό την Άννα, τον Κριστιάν και τον Απόστολο και τώρα περιμένουμε τους άνδρες της παρέας».

Ο Δημήτρης Κουλούρης είναι επίσης Ιδιοκτήτης Training Room & Arla Protein Αmbassador

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα