ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
O Οζιέ τουμπάρισε στις δοκιμές του Ράλι Μόντε Κάρλο (pic)

O Οζιέ τουμπάρισε στις δοκιμές του Ράλι Μόντε Κάρλο (pic)

O Οζιέ τουμπάρισε στις δοκιμές του Ράλι Μόντε Κάρλο (pic)

Ενα ατύχημα με πρωταγωνιστή τον Σεμπαστιάν Οζιέ επισκίασε τις δοκιμές του εφετινού Ράλι Μόντε Κάρλο, καθώς το Toyota Yaris WRC του Γάλλου πρωταθλητή βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε δέντρο και τουμπάρισε αρκετές φορές, χωρίς τραυματιστεί ο ίδιος ή ο συνοδηγός του.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η νέα αγωνιστική σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος WRC παραδοσιακά με το Ράλι Μόντε Κάρλο. Οι κορυφαίες ομάδες βρίσκονται ήδη στο Πριγκιπάτο και προετοιμάζονται εντατικά για αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Η Toyota διέκοψε ωστόσο σήμερα τις δοκιμές της μετά από ένα σοβαρό ατύχημα του Σεμπαστιάν Οζιέ.

Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι έχασε οδηγώντας με υψηλή ταχύτητα τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να βγει το Toyota Yaris WRC εκτός δρόμου, να χτυπήσει με δύναμη πάνω σε ένα δέντρο και να πάρει αρκετές τούμπες.

Το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές, ωστόσο δεν τραυματίστηκε ούτε ο Οζιέ, αλλά ούτε και ο συνοδηγός του, Ζουλιέν Ινγκρασιά. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε πάντως για προληπτικές εξετάσεις σε νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική ομάδα.

Το Ράλι Μόντε Κάρλο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21 έως 24 Ιανουαρίου, ενώ έγιναν ήδη αναπροσαρμογές στο πρόγραμμά του λόγω των πρόσφατων περιορισμών που ισχύουν στις περιοχές της νότιας Γαλλίας και στο Πριγκιπάτο εξαιτίας του κορονοϊού. Η γαλλική κυβέρνηση αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες και νέα μέτρα, άρα υπάρχει πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί τελικά ο εφετινός αγώνας.

Δείτε στο σχετικό video πλάνα από τις σημερινές δοκιμές του Οζιέ, πριν συμβεί βεβαίως το ατύχημα και πάθει μεγάλες ζημιές το αυτοκίνητο που οδηγούσε.