WRC: Δεν θα γίνει το Ράλι Φινλανδίας 

WRC: Δεν θα γίνει το Ράλι Φινλανδίας 
Ακόμη ένας μηχανοκίνητος αγώνας που ακυρώθηκε για φέτος είναι το Ράλι Φινλανδίας του πρωταθλήματος του WRC, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα ξεκινήσει η δράση του.

Το WRC είναι ένα από τα μεγαλύτερα μηχανοκίνητα σπορ που ακόμη δεν έχει δώσει σημάδια για το πότε θα ξεκινήσει. Το 2020 ήταν μια χρονιά που έφερε τα πάνω κάτω σε όλους, κάτι που ισχύει και για τα motorsports. Η Formula 1 όμως, όπως και το MotoGP, έχουν μπει σε μια σειρά, με την πρώτη να έχει δώσει στη δημοσιότητα ήδη ένα νέο πρόγραμμα που ξεκινά από τον Ιούλιο και το δεύτερο, να ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο από βδομάδα.

Το WRC όμως, ακυρώνει τον έναν αγώνα μετά τον άλλο. Τελευταίο «θύμα» είναι το Ράλι Φινλανδίας. Το πρόγραμμα έλεγε ότι θα λάβει χώρα από τις 6 Αυγούστου έως και τις 9 Αυγούστου, ωστόσο ακυρώθηκε και επίσημα. Οι διοργανωτές πήραν την απόφαση αυτή, αν και η πορεία του κορονοϊού στη χώρα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, εξελίσσεται θετικά.

Όπως είπαν οι ίδιοι, δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτηματικά γύρω από τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για τη διεξαγωγή του αγώνα, για αυτό και δεν προβλέπεται να γίνει φέτος. Αρχικά υπήρχαν οι σκέψεις να πάρει αναβολή και να γίνει σε νέα ημερομηνία, ωστόσο ούτε αυτό το ενδεχόμενο τους κάλυψε και η απόφασή τους να ακυρωθεί είναι οριστική. Με δεδομένο ότι έχει ακυρωθεί και το Ράλι Νέας Ζηλανδίας, παραμένει ακόμη άγνωστο το πότε θα δούμε WRC φέτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!