Παρανάλωμα πυρός έγινε αυτοκίνητο του WRC (vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Παρανάλωμα πυρός έγινε αυτοκίνητο του WRC (vid) 
Λαμπάδα έγινε το Ford Fiesta WRC του Εσαπέκα Λάπι στο Ράλι Μεξικού, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ πρώτος μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Οζιέ.

Το Ράλι Μεξικού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή και ο Εσαπέκα Λάπι, οδηγός της M-Sport, είχε μια μεγάλη περιπέτεια. Το Ford Fiesta WRC του τυλίχθηκε στις φλόγες και το πλήρωμα αναγκάστηκε να βγει γρήγορα από το αγωνιστικό, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο οδηγός δήλωσε ότι αρχικά, δεν κατάλαβε πόσο μεγάλη ήταν η έκτασή της, οπότε συνέχισε να οδηγεί.

Μέχρι που... το αντιλήφθηκε! Τελικά, η ειδική σταμάτησε μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά και να απομακρυνθεί το όχημα. Κατά τα λοιπά, στο Ράλι Μεξικού, πρώτος βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Οζιέ της Toyota Gazoo Racing. Πίσω του είναι ο Σούνινεν με το Hyundai i20 WRC και τρίτος, ο Έλφιν Έβανς, πάλι με Yaris WRC της Toyota Gazoo.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης δεκάδας, όπως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής στο Ράλι Μεξικού. Να αναφέρουμε, ότι το WRC αυτή τη στιγμή είναι από τα λίγα motorsports που προχωρούν κανονικά, καθώς οι περισσότερες διοργανώσεις έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού. Στο Μεξικό τα κρούσματα του κορονοϊού είναι ελάχιστα, οπότε οι άνθρωποι της διοργάνωσης αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να την ακυρώσουν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!