Αντέχει ο Οζιέ την πίεση του Τάνακ

Gazzetta team
Αντέχει ο Οζιέ την πίεση του Τάνακ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε μάχη για δύο οδηγούς εξελίσσεται προς το παρόν το Ράλι Μόντε Κάρλο, η πρεμιέρα του φετινού WRC.

Χωρίς πολλές αλλαγές ούτε καν στη διαφορά των δύο πρωτοπόρων πέρασε και η δεύτερη πλήρης ημέρα του εναρκτήριου φετινού αγώνα για το WRC. O Σεμπαστιέν Οζιέ εξακολουθεί να προηγείται με το Ford Fiesta αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον πολύ πιεστικό Οτ Τάνακ με το Toyota Yaris.

Η ημέρα ήταν και πάλι μοιρασμένη ανάμεσα στους δύο. Το πρωί ο Γάλλος κινήθηκε γρήγορα και αύξησε την απόσταση των 15 δευτερολέπτων που είχε την Παρασκευή το βράδυ, όμως στη συνέχεια αστόχησε με τις επιλογές ελαστικών με αποτέλεσμα ο Τάνακ να ανακάμψει και να ροκανίσει ξανά σημαντικό κομμάτι της διαφοράς.

Ο άτυχος της τριάδας των Toyota ήταν ο Εσαπέκα Λάπι που είχε ένα κλατάρισμα και έχασε πολύ χρόνο πέφτοντας από τρίτος πέμπτος. Έτσι τρίτος στο τέλος της αγωνιστικής ημέρας του Σάββατου ήταν ο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα με Yaris. Η ανάκαψη του Λάπι στην τελευταία ειδική έφερε τρία Toyota στις τέσσερις πρώτες θέσεις και ακολουθούν κατά πόδας ο Κρις Μικ με το Citroen από πολύ μικρή απόσταση και ο Έλφιν Έβανς με το δεύτερο Fiesta επίσης πολύ κοντά. Τιερί Νόιβιλ και Μπραίαν Μπουφιέ έχουν τη δική τους μονομαχία η οποία αν δεν αλλάξει τίποτα θα έχει ως επιβράβευση μια έβδομη θέση.

Τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ, σε μια προσωρινή εφαρμογή των οργανωτών του πρωταθλήματος, καθώς η τεχνολογία τους πρόδωσε στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!