To Ford Fiesta «κατακτά» το WRC!

Πέτρος Πιτσίνης
To Ford Fiesta «κατακτά» το WRC!
Τα... ιπτάμενα Fiesta των Οζιέ, Έβανς και Τανακ έλαμψαν στο Ράλι της Μεγάλης Βρετανίας, χαρίζοντας παράλληλα το πρωτάθλημα οδηγών στον πρώτο!

Η ομάδα της M-Sport είχε ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο στην Ουαλία, όπου έγινε το Ράλι της Μεγάλης Βρετανίας. Νικητής ήταν ο Έβανς, για πρώτη φορά στην καριέρα του, όμως ο Σεμπαστιάν Οζιέ συμπλήρωσε τους απαιτούμενους βαθμούς και κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών! Αμφότεροι οδηγούν Ford Fiesta WRC, που έδειξε το πολύ καλό του πρόσωπο στους αγώνες με την αξιοπιστία και την ταχύτητά του.

«Έχουμε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων που εργάστηκαν σκληρά και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ανεβήκαμε στο βάθρο σε κάθε αγώνα της χρονιάς και είμαστε η μόνη ομάδα που ανέδειξε νικητές και τους τρεις οδηγούς της φέτος. Το Fiesta απέδειξε ότι διαθέτει και δύναμη και αντοχή, κάτι που οφείλεται στις ατέλειωτες ώρες δουλειάς που αφιέρωσε κάθε μέλος της ομάδας σε αυτό το απίστευτο επίτευγμα.»

«Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Σεμπαστιάν και το Ζουλιέν. Όταν οι δυο τους ήρθαν στην ομάδα στις αρχές της χρονιάς, έφεραν την ανάταση που ο καθένας χρειαζόταν. Η επίδρασή τους ήταν πραγματικά σημαντική σε όλους μας και είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε μαζί τους αλλά και για όσα καταφέραμε με τους Οτ, Μάρτιν, Έλφιν και Νταν» είπε ο επικεφαλής της M-Sport, Μάλκομ Ουίλσον, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!