24 διεθνή βραβεία για το Peugeot 208 το 2020 (vid)

Gazzetta team
24 διεθνή βραβεία για το Peugeot 208 το 2020 (vid)
To νέο Peugeot 2020 σάρωσε τα βραβεία το 2020, καθώς κατέκτησε μέσα σε μόλις ένα χρόνο 24 διεθνείς διακρίσεις μεταξύ των οποίων και «Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020» για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη!

Τελικά οι εκλέκτορες του «Αυτοκινήτου του 2020» για την Ελλάδα δικαιώθηκαν πλήρως πέρυσι. Οι 27 Έλληνες δημοσιογράφοι αυτοκινήτου είχαν ψηφίσει πρώτο το νέο Peugeot 208 και η κρίση τους αποδείχθηκε απολύτως σωστή, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το γαλλικό μοντελάκι έσπασε τα…κοντέρ σαρώνοντας στη διάρκεια της χρονιάς τις διεθνείς διακρίσεις και αναδεικνυόμενο σε best seller, όσον αφορά στις πωλήσεις του.

Συγκεκριμένα, το νέο Peugeot 208 κατέκτησε κατά το πρώτο έτος της εμπορικής του πορείας 24 διεθνείς διακρίσεις, οι οποίες αποτυπώνονται εύγλωττα σε ένα σύντομα video της μάρκας με σήμα το λιοντάρι.

Η τεράστια απήχηση και επιτυχία που απολαμβάνει το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο οφείλεται στον πολυτάλαντο χαρακτήρα του και στις δυνατότητες επιλογής που προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή, καθώς διατίθεται ως βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο και αμιγώς ηλεκτρικό.

Επίσης συνδυάζει αυτή τη μεγάλη γκάμα επιλογών με μία ακαταμάχητη σπορ εμφάνιση, με προηγμένα συστήματα τεχνολογίας που τα συναντάμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών, καθώς επίσης με το μοναδικό τρισδιάστατο i-Cockpit, που απολαμβάνεις από τη θέση του οδηγού.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε βεβαίως τη συμφέρουσα σχέση τιμής/προϊόντος, τα πέντε χρόνια εγγύησης και τα υψηλά στάνταρ ποιότητας κατασκευής που καθιστούν το νέο Peugeot 208 μία κορυφαία επιλογή στην κατηγορία supermini.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!