Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου η απόσυρση και διαγραφή οχημάτων

Gazzetta team
Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου η απόσυρση και διαγραφή οχημάτων
Μπορεί να δόθηκε δύο μήνες παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, ωστόσο δεν ισχύει κάτι ανάλογο με την απόσυρση των παλαιών οχημάτων και τη διαγραφή τους, όπου παραμένει ως καταληκτική ημερομηνία η 20η Δεκεμβρίου του 2020.

Σύγχυση στους πολίτες που σκοπεύουν να διαγράψουν και να αποσύρουν το αυτοκίνητό τους έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της παράτασης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Το υπουργείο Οικονομικών κοινοποίησε ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα μπορούν πλέον να πληρωθούν μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021, ωστόσο η συγκεκριμένη δίμηνη παράταση δεν ισχύει για την απόσυρση παλαιών οχημάτων και τη διαγραφή τους.

Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εναλλακτικής διαχείρισης οχημάτων εφιστούν την προσοχή σε όσους πολίτες επιθυμούν να αποσύρουν και να διαγράψουν τα αυτοκίνητά τους, ότι θα πρέπει να το πράξουν έως τις 20 Δεκεμβρίου του 2020.

Όπως επισημαίνουν, δέχονται πολλά τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους, οι οποίοι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να προχωρήσουν σε αυτές τις ενέργειες έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021, όπως δηλαδή με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει, μάλιστα ορισμένες εταιρείες εναλλακτικής διαχείρισης οχημάτων σκοπεύουν να λειτουργήσουν ακόμη και την 20η Δεκεμβρίου, παρόλο ότι είναι Κυριακή, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους και να μπορέσουν να αποσύρουν και να διαγράψουν εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών το αυτοκίνητό τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!