ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Tρεις σπουδαίες πρωτιές της Peugeot φέτος στην Ελλάδα

Tρεις σπουδαίες πρωτιές της Peugeot φέτος στην Ελλάδα

Tρεις σπουδαίες πρωτιές της Peugeot φέτος στην Ελλάδα

Η Peugeot επιβεβαιώνει συνεχώς την ανοδική πορεία της στη χώρα μας, η οποία αποτυπώνεται και εφέτος με κορυφαία αποτελέσματα στις πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της, αλλά και των αντίστοιχων μοντέλων βενζίνης και πετρελαίου.

Η Peugeot συνεχίζει και εφέτος την κορυφαία πορεία της στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Ετσι εμφανίζει εξαιρετικά αποτελέσματα για όλα τα μοντέλα της είτε πρόκειται για οχήματα βενζίνης και πετρελαίου είτε για ηλεκτροκίνητα. Δείτε τρία τέτοια χαρακτηριστικά παραδείγματα!

Στην κορυφή τον Σεπτέμβριο το Peugeot 208

Πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του αναδείχθηκε το Peugeot 208 τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα. Την άποψη του ελληνικού αγοραστικού κοινού για το συγκεκριμένο μοντέλο μοιράζονται ωστόσο και οι ειδικοί, καθώς το νέο Peugeot 208 έχει ψηφιστεί «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 για την Ελλάδα» και «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2020». Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κατηγορία supermini στην οποία ανήκει το compact γαλλικό μοντέλο είναι η κυρίαρχη της ελληνικής αγοράς, άρα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία η πρωτιά του.

Πρώτα στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου τα ηλεκτρικά Peugeot

Η Peugeot δεν διαπρέπει μόνον στις πωλήσεις βενζινοκίνητων και ντιζελοκίνητων μοντέλων, αλλά και στις ταξινομήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Πρόκειται για μία ανερχόμενη κατηγορία στη χώρα μας, που γίνεται πλέον συνεχώς πιο αισθητή στην Ελλάδα χάρη και στα νέα οικονομικά κίνητρα που προβλέπονται για την αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το πρώτο 9μηνο του έτους σχεδόν ένα στα τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που πουλήθηκαν στην Ελλάδα έφεραν το σηματάκι της Peugeot με τα νέα e-208 και e-2008 να κλέβουν τις εντυπώσεις. Τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα ξεχωρίζουν για τον τολμηρό και ελκυστικό σχεδιασμό τους, τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τη μοναδική αυτονομία τους και την οικονομία κτήσης και χρήσης.

Πρωτιά για την Peugeot στην περιφέρεια

Η ανοδική πορεία της Peugeot αποτυπώνεται και στην πρωτιά που έχει κατακτήσει στις πωλήσεις σε διάφορες περιοχές και νομούς της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2020 ήταν η εταιρεία με σήμα το λιοντάρι πρώτη σε ταξινομήσεις καινούριων αυτοκινήτων σε σημαντικές περιοχές της χώρας μας, όπως η Μαγνησία, η Βοιωτία, ο Έβρος, τα Τρίκαλα, η Σάμος και η Κέρκυρα.