Online κράτηση αυτοκινήτου από την Toyota (pics & vid)

Gazzetta team
Online κράτηση αυτοκινήτου από την Toyota (pics & vid)
H Toyota πρωτοπορεί και πάλι, προσφέροντας τη δυνατότητα αγοράς όλων των μοντέλων της μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου.

Η Toyota Hellas, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της ιαπωνικής μάρκας στη χώρα μας, καινοτομεί για μια ακόμα φορά, δημιουργώντας μια online εφαρμογή μέσω της οποίας μπορεί οποιοσδήποτε, απλά και γρήγορα, να παραγγείλει το νέο του Toyota.

Πανεύκολη διαδικασία

Η υπηρεσία online κράτησης αυτοκινήτου λειτουργεί πολύ εύκολα και απλά. Κατ' αρχάς, μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να δει, να επιλέξει και να διαμορφώσει το μοντέλο της αρεσκείας του.

Toyota Yaris

Το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς, το Toyota Yaris, προσφέρεται τόσο σε συμβατικές όσο και σε υβριδικές εκδόσεις.

Εφ' όσον ολοκληρώσει τη διαμόρφωση, επιλέγει τον έμπορο που τον εξυπηρετεί ή εμπιστεύεται περισσότερο, ώστε να προχωρήσει στην παραγγελία του. Ο επιλεγμένος επίσημος έμπορος επικοινωνεί με τον πελάτη, για να τον ενημερώσει για το χρόνο παράδοσης, τη χρηματοδότηση, την εξόφληση και τους τρόπους παραλαβής.

Για την κράτηση, θα πρέπει να καταβληθεί ποσοστό 1% της αξίας του οχήματος ως προκαταβολή, μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Αν ο αγοραστής αλλάξει γνώμη και θέλει να ακυρώσει την παραγγελία, μπορεί να το κάνει χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 30 ημερών.

Η νέα Corolla, το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, διατίθεται σε δύο υβριδικές εκδόσεις.

Η υπηρεσία online παραγγελίας λειτουργεί 24/7, ενώ υπάρχει και η τηλεφωνική υπηρεσία βοήθειας και ενημέρωσης 210 2808 555, η οποία παρέχεται τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 09:00-17:00.

Μέσω της online παραγγελίας ο υποψήφιος αγοραστής απολαμβάνει όλες τις προσφορές που ισχύουν και κατά την αγορά από το κατάστημα, ενώ έχει και τη δυνατότητα αναζήτησης του προγράμματος χρηματοδότησης που τον ενδιαφέρει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εταιρικού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου, όχι όμως μέσω leasing.

Όλα τα μοντέλα διαθέσιμα

Η υπηρεσία online κράτησης αυτοκινήτου από την Toyota αφορά όλα τα μοντέλα της, ετοιμοπαράδοτα και μη και όλες τις εκδόσεις τους. Από το best seller των τελευταίων 10 ετών στην Ελλάδα, το Yaris, έως και το εμβληματικό Land Cruiser, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε επιθυμεί.

Το νέο Toyota C-HR είναι το συμπαγές SUV της γκάμας και ενσωματώνει την κορυφαία υβριδική τεχνολογία της Toyota.

Μοναδικά οφέλη

Η νέα υπηρεσία της Toyota δεν αποκλείει τη φυσική παρουσία του αγοραστή στο κατάστημα, στην περίπτωση για παράδειγμα που επιυθυμεί να δει από κοντά το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, να το οδηγήσει ή να συζητήσει με ένα σύμβουλο πωλήσεων. Ταυτόχρονα όμως προσφέρει και τη δυνατότητα απομακρυσμένης ολοκλήρωσης όλης της διαδικασίας, ακόμα και παραλαβής του αυτοκινήτου, με την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άνεση που αυτή εξασφαλίζει.

Toyota RAV4

Το νέο Toyota RAV4 προσφέρει μοναδική πολυτέλεια και οικονομία, χάρη στην προηγμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δυνατότητα online παραγγελίας είναι μια υπηρεσία την οποία εξελίσσει η Toyota εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει κορυφαία λειτουργικότητα, ασφάλεια και ευκολία. Δείτε στο video που ακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο η κορυφαία ιαπωνική εταιρεία φέρνει το μέλλον στην αγορά αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!