Πέντε «Πασχαλινά Αβγά» κρυμμένα σε μοντέλα της Jeep (pics)

Gazzetta team
Πέντε «Πασχαλινά Αβγά» κρυμμένα σε μοντέλα της Jeep (pics)
H Jeep κρύβει μέσα σε διάφορα μοντέλα της ορισμένες μικρές σχεδιαστικές εκπλήξεις που κάνουν τη διαφορά και το gazzetta αποκαλύπτει μερικές από αυτές οι οποίες περνούν συνήθως απαρατήρητες.

Το πασχαλιάτικο έθιμο των Καθολικών και των Διαμαρτυρομένων χριστιανών προβλέπει το κρύψιμο των πασχαλινών αβγών, προς μεγάλη χαρά των παιδιών που επιδίδονται στο κυνήγι της ανακάλυψής τους. Μία ανάλογη παράδοση στον χώρο του αυτοκινήτου έχουν δημιουργήσει ωστόσο και οι σχεδιαστές της Jeep® κρύβοντας στα αυτοκίνητα που δημιουργούν “Easter Eggs” (Πασχαλινά Αυγά). Δεν πρόκειται βεβαίως για αβγά, αλλά για μικρές σχεδιαστικές εκπλήξεις και διακοσμητικά μοτίβα τοποθετημένα στα πιο απίθανα σημεία των αυτοκινήτων. Αυτές οι μικρές εκπλήξεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή για να τις εντοπίσει κανείς, αλλά αποτελούν πραγματικά διαμάντια πρωτοτυπίας, δημιουργικότητας και χιούμορ. Παράλληλα αποτελούν και την καλύτερη απόδειξη του πάθους κατά τη διάρκεια σχεδίασης ενός αυθεντικού Jeep. Τα «Πασχαλινά Αυγά» διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή ακόμα και την έκδοση ενός Jeep και τα βρίσκει κανείς τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση, η μάρκα επίσημα δεν αποκαλύπτει τα Easter Eggs, αφήνοντας στους ιδιοκτήτες αυτή την ξεχωριστή αναζήτηση.

Δείτε 5 τέτοιες περιπτώσεις κρυμμένων «Πασχαλινών Αβγών» σε απίθανα σημεία διάφορων μοντέλων της Jeep και θαυμάστε την επινοητικότητα των σχεδιαστών της μάρκας – συνώνυμο των μοντέλων εκτός δρόμου και των SUV.

1. Στo μπουτόν της μίζας

Κάνοντας ζουμ στο σημείο γύρω από το μπουτόν της μίζας του Jeep Renegade, ανακαλύπτουμε ότι δεν αποτελεί ένα απλό τμήμα από πλαστικό. Αντίθετα αχνοφαίνεται πάνω του το σλόγκαν «TO NEW ADVENTURES», δηλαδή «Προς Νέες Περιπέτειες» υπενθυμίζοντας ότι κάθε φορά που βάζεις εμπρός ένα Renegade απολαμβάνεις την οδήγησή του περισσότερο από ό,τι με κάποιο μοντέλο μίας άλλης μάρκας εκτός της Jeep.

2. Στο πίσω παρμπρίζ

Στο πίσω παρμπρίζ του Jeep Wrangler υπάρχει μία γραφιστική απεικόνιση του αυτοκινήτου σε φάση αναρρίχησης, που υπογραμμίζει τις εκτός δρόμου ικανότητες του συγκεκριμένου μοντέλου. Ταυτόχρονα «υποχρεώνει» τους κατόχους των Wrangler να αντικαθιστούν, αν χρειαστεί, το σπασμένο ή χαλασμένο πίσω παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους με ένα γνήσιο εργοστασιακό.

3. Στα ηχεία

Oι επτά γρίλιες της μάσκας αποτελούν σήμα κατατεθέν της Jeep, ενώ κρίθηκαν αρκετά διακριτικές ώστε να περάσουν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένο στο πλαίσιο των ηχείων. Ετσι σου υπενθυμίζουν τα ηχεία ότι δεν κάθεσαι μέσα σε ένα τυχαίο όχημα, αλλά μέσα σε ένα Jeep. Aρκεί να είσαι βέβαια αρκούντως παρατηρητικός, για να «πιάσεις το νόημα»!

4. Στα πίσω φώτα

Τα πίσω φωτιστικά του Jeep Renegade αποτελούν από μόνα τους…ατραξιόν λόγω του χαρακτηριστικού τους σχήματος Χ. Αν κοιτάξουμε ωστόσο προσεκτικά στο κέντρο αυτού του Χ, θα διακρίνουμε και πάλι τις επτά κάθετες γρίλιες της μάσκας σε ανάγλυφη μορφή. Πάντως πρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά στο αυτοκίνητο, αλλιώς περνούν απαρατήρητες.

5. Στις ποτηροθήκες

Ακόμη και οι δύο ποτηροθήκες ανάμεσα στον οδηγό και στον συνοδηγό του Jeep Renegade διαθέτουν γωνίες αντί να είναι στρογγυλού σχήματος, όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Επίσης στον πάτο τους διακρίνεται το σχέδιο των πίσω φωτιστικών σωμάτων, το οποίο παραπέμπει σε κάνιστρο καυσίμου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!