Από 24.900€ το νέο Peugeot 3008 στην Ελλάδα (pics & vid)

Gazzetta team
Από 24.900€ το νέο Peugeot 3008 στην Ελλάδα (pics & vid)
Έφτασε στη χώρα μας το ανανεωμένο SUV Peugeot 3008 με μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, που συμπληρώνονται από δύο plug-in υβριδικές προτάσεις 225 και 300 ίππων.

Το Peugeot 3008 ήταν το μοντέλο που άλλαξε την εικόνα της γαλλικής μάρκας, τόσο με την εξαιρετική αισθητική του αμαξώματος και του εσωτερικού, όσο και με τον premium χαρακτήρα του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του μοντέλου, τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας, στην οποία βρίσκεται στο top 3 των πωλήσεων της πολύ ανταγωνιστικής κατηγορία των μικρομεσαίων SUV.

Πάνω από 800.000 οχήματα που έχουν κατασκευαστεί από την ημέρα που λανσαρίστηκε το 2016, ενώ η δημοφιλία του συνοδεύτηκε και από την κορυφαία αποδοχή των ειδικών, καθώς τιμήθηκε με τον τίτλο του ‘Car Of The Year 2017’.

Το ανανεωμένο Peugeot 3008 διατηρεί κάθε ένα από τα στοιχεία που το κατέστησαν μεγάλη επιτυχία, πλέον όμως διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν σε μια νέα εποχή και ακόμα περισσότερη κομψότητα. Επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος, νέα Full LED πίσω φωτιστικά σώματα, νέα χρώματα αμαξώματος, καθώς και ένας νέος προαιρετικός εξοπλισμός με την ονομασία "Black Pack", είναι μερικά από τα νέα στοιχεία που ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο το μοναδικό του χαρακτήρα.

Το νέο Peugeot 3008 ενσαρκώνει ιδανικά την έννοια της «δύναμης της επιλογής», καθώς προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής Plug-iN υβριδικών με κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, και με κινητήρες εσωτερικής καύσεως βενζίνης Puretech ή Diesel BlueHDi, που εξασφαλίζουν οδηγική ευχαρίστηση και οικονομία.

Οι εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης έχουν απόδοση 130 ή 180 ίππους, ενώ αυτές με κινητήρες diesel 130 ίππους. Όλοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων. Οι δύο Plug-In υβριδικές εκδόσεις έχουν απόδοση 225 ή 300 ίππων, με τη δεύτερη να προσφέρει και δυνατότητα τετρακίνησης χάρη στο δεύτερο ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα.

Χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε ότι αφορά τις ευφυείς τεχνολογίες, το νέο SUV Peugeot 3008 προσφέρει τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, αλλά και το νέο PEUGEOT i- Cockpit® που διαθέτει οθόνη αφής 10 ιντσών υψηλής ανάλυσης.

Για να ολοκληρώσει την αναβαθμισμένη εμπειρία, το μοντέλο προσφέρεται με τη νέα δομή διάρθρωσης της γκάμας, Smart Diversity, η οποία διαμορφώνεται από 3 βασικά επίπεδα εξοπλισμού, το καθένα από τα οποία μπορεί να εμπλουτισθεί και με πρόσθετο εξοπλισμό που ονομάζεται «Plus».

Οι τιμές του νέου Peugeot 3008 ξεκινούν από τις 24.900 ευρώ και φτάνουν έως τις 55.500 ευρώ στην περίπτωση της πιο πλούσια εξοπλισμένης plug-in υβριδικής τετρακίνητης έκδοσης των 300 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!