Κόλλησε κορονοϊό ο Τζέρεμι Κλάρκσον

Πέτρος Σηφαλάκης
Κόλλησε κορονοϊό ο Τζέρεμι Κλάρκσον
Ο γνωστός παρουσιαστής του μεγαλύτερου αυτοκινητιστικού σόου δίνει μάχη με τον Covid-19 και δεν έκρυψε ότι τρόμαξε όταν διαγνώστηκε θετικός.

Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων ο Τζέρεμι Κλάρκσον αρρώστησε. Τα συμπτώματα που είχε έδειχναν ότι μπορεί να νοσεί από κορονοϊό, ωστόσο ο Βρετανός δεν έκανε αμέσως το τεστ για να δει αν όντως έχει ή όχι. Όσο έβλεπε ότι η αδιαθεσία του δεν βελτιωνόταν όμως, ανησύχησε και έκανε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Λίγες μέρες μετά το ανακοίνωσε, ενώ δεν έκρυψε ότι ανησύχησε αρκετά όταν έμαθε ότι νοσεί από τον Covid-19. Ο ίδιος είπε ότι η ηλικία του, αλλά και ότι είναι χρόνια καπνιστής ήταν οι βασικοί λόγοι που... τρόμαξε. Πλέον λέει ότι αισθάνεται καλύτερα αλλά έχει ακόμη δρόμο μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Μέσα στις δηλώσεις του, είπε ότι το πρώτο του σύμπτωμα ήταν ότι ξύπνησε ιδρωμένος και λίγο μετά είχε έναν έντονο ξερό βήχα που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, νόμιζε ότι «θα του ραγίσει το στήθος».

«Είμαι 60 ετών, παχύσαρκος και έχω καπνίσει μισό εκατομμύριο τσιγάρα. Πέρασα διπλή πνευμονία, σκεφτόμουν ότι μπορεί να πεθάνω μόνος μου σε ένα πλαστικό αντίσκηνο. Περίμενα τον Χάρο να εμφανιστεί στην πόρτα και να μου πάρει το κεφάλι. Δεν θέλω να πω ψέματα, τρόμαξα. Πάντα όταν ήμουν άρρωστος ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και των φαρμάκων. Τώρα ήμουν αναγκασμένος να κάτσω μόνος μου, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν φάρμακα» έγραψε ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear στο BBC και νυν παρουσιαστής του The Grand Tour στο Amazon Prime.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!