Το Toyota C-HR «αγριεύει» (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το Toyota C-HR «αγριεύει» (pics)
Νέα έκδοση GR Sport θα συνοδεύει το Toyota C-HR στο μέλλον, η οποία θα προσθέτει πόντους σπορ εμφάνισης στο κόμπακτ SUV της ιαπωνικής μάρκας.

Το Toyota C-HR έχει έτσι κι αλλιώς μια πολύ χαρακτηριστική εμφάνιση. Στις απλές εκδοχές του ξεχωρίζει αμέσως με τις επιθετικές γραμμές και τον μοντέρνο του χαρακτήρα, όμως η Toyota θέλει να του δώσει ακόμη περισσότερη διαφορετικότητα μέσω της έκδοσης GR Sport!

Τα αρχικά GR προέρχονται από τη Gazoo Racing, το αγωνιστικό τμήμα της Toyota που επιμελείται και τις γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της, όπως το GR Yaris για παράδειγμα, που σύντομα θα βάλει φωτιά στη μικρή κατηγορία των GTI.

Για το C-HR πάντως δεν προβλέπονται μηχανικές βελτιώσεις. Η GR Sport εκδοχή του θα εστιάσει στη σπορ αισθητική και μόνο σε αυτή, κάτι το οποίο έχουν κάνει οι περισσότεροι κατασκευαστές και δείχνει να αποδίδει πάρα πολύ καλά. Ο πίσω προφυλακτήρας είναι νέος, η γρίλια έχει μαύρες λεπτομέρειες, η οροφή έχει βαφτεί επίσης σε μαύρο χρώμα και οι ζάντες των 19 ιντσών συνεισφέρουν σημαντικά στο δυναμικό παρουσιαστικό.

Η Toyota αναφέρει ότι η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης έχουν δεχτεί ορισμένες βελτιώσεις για καλύτερη οδική συμπεριφορά, χωρίς όμως να υπάρχουν αλλαγές στους κινητήρες, όπως προείπαμε. Να αναφέρουμε ότι στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης GR Sport περιλαμβάνονται απλώς τα πάντα.

LED φώτα, ηχοσύστημα premium της JBL, θερμαινόμενα καθίσματα και όλο το πακέτο Toyota Safety Sense με τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που πλαισιώνουν τον οδηγό. Στο εσωτερικό οι αλλαγές περιορίζονται στις επενδύσεις alcantara, τις κόκκινες ραφές, τα σήματα GR Sport, τα πεντάλ αλουμινίου και τον σπορ επιλογέα ταχυτήτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!