H Lada αδιαφορεί για τον κορονοϊό!

Πέτρος Σηφαλάκης
H Lada αδιαφορεί για τον κορονοϊό!
Δεν κλείνει τα εργοστάσιά της η ρωσική φίρμα, αν και ήδη κάποιοι εργαζόμενοι διαγνώστηκαν με κορονοϊό και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο, να κολλήσουν κι άλλοι.

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παίρνει μέτρα ενάντια στον κορονοϊό και οι αυτοκινητοβιομηχανίες κλείνουν το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο, υπάρχει και η Lada, η οποία βρίσκεται στην δική της διάσταση και αδιαφορεί πλήρως για την πανδημία. Οι υπεύθυνοι της μάρκας αρνούνται να κλείσουν το δικό τους εργοστάσιο! Μάλιστα, δεν πρόκειται για μια προληπτική κίνηση αφού ο κορονοϊός ήδη έχει χτυπήσει κάποιους από τους εργαζόμενους, οπότε οι πιθανότητες να κολλήσουν και οι υπόλοιποι, είναι συντριπτικές.

Λέγεται ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι τρία, αλλά η Lada δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η απόφασή τους είναι πραγματικά αξιοπερίεργη και έχει ήδη συζητηθεί σε όλο τον κόσμο, αφού στην ουσία βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, εκτός από τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Στη Ρωσία ο κορονοϊός δεν έχει εξαπλωθεί τόσο, όσο σε άλλες χώρες, όμως μετρούν περίπου 300 κρούσματα και ήδη έχουν θρηνήσει νεκρούς. Η κυβέρνηση τώρα ξεκίνησε να παίρνει τα μέτρα της, οπότε το εργοστάσιο της Lada ίσως αναγκαστεί να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!