Η Kosmocar παραχωρεί νέα αυτοκίνητα στην πολιτεία

Gazzetta team
Η Kosmocar παραχωρεί νέα αυτοκίνητα στην πολιτεία
Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Kosmocar σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, αποδεικνύοντας έμπρακτα το αίσθημα ευθύνης τους με την παραχώρηση νέων αυτοκινήτων στην πολιτεία, για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών.

Η Kosmocar A.E., Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati στην Ελλάδα, πήρε την απόφαση να ενισχύσει το στόλο αυτοκινήτων της πολιτείας με την παραχώρηση νέων οχημάτων! Πιο συγκεκριμένα, ένα ολοκαίνουργιο, άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο Volkswagen Crafter, παραχωρείται για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.

Παράλληλα, θέτουν άμεσα στη διάθεση των αλυσίδων εμπορίας τροφίμων (super markets) ένα στόλο επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για κατ’ οίκον παραδόσεις τροφίμων και άλλων αγαθών άμεσης ανάγκης. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η συχνότητα διανομής των αγαθών και η εξυπηρέτηση των παραγγελιών με όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό τρόπο. Με αυτό τον τρόπο, περισσότεροι πολίτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους, όπως είναι και η οδηγία της πολιτείας.

Επιπλέον, θέτουν στη διάθεση του ΕΟΔΥ επιβατικά αυτοκίνητα από τις μάρκες που εισάγει η Kosmocar στην Ελλάδα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τα κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων ανά την επικράτεια, τα οποία θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες, με στόχο την ελαχιστοποίηση μετακινήσεων του πληθυσμού προς τις Μονάδες Υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες και συντονισμό της διάθεσης των οχημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με τον κ. Κωνσταντίνο Κύρκογλου, στο 697 833 2154, καθημερινά 09.00-18.00 και μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων οχημάτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!