DS 9, το νέο πολυτελές σεντάν της DS! (pics & vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
DS 9, το νέο πολυτελές σεντάν της DS! (pics & vid) 
Η DS είναι η πολυτελής μάρκα του ομίλου PSA και πλέον, θα δραστηριοποιείται και στην κατηγορία των premium σεντάν, εκτός των SUV που ήδη τα πάει εξαιρετικά.

Χτισμένο πάνω στις βάσεις του εξαιρετικού Peugeot 508, το νέο DS 9 μόλις παρουσιάστηκε και σκοπεύει να ρίξει το γάντι στους κορυφαίους ανταγωνιστές του, που προέρχονται κυρίως από τη Γερμανία! Το αυτοκίνητο θα ενταχθεί στην γκάμα της DS, δίπλα στα SUV DS3 Crossback και DS7 Crossback και θα προσφέρει μια premium πρόταση στους πιο «παραδοσιακούς» αγοραστές της πολυτελούς κατηγορίας. Στο εμπρός μέρος η ταυτότητά του είναι ξεκάθαρη και αμέσως καταλαβαίνεις ότι είναι δημιούργημα της DS.

Θυμίζει αρκετά το DS7 Crossback και αυτό μόνο καλό θα μπορούσε να είναι, καθώς μιλάμε για ένα πολύ σύγχρονο και εντυπωσιακό μοντέλο! Η μάσκα εμπρός τραβά το μάτι κατευθείαν και πηγαίνοντας προς τα πίσω, βλέπουμε ότι η γραμμή της οροφής κατεβαίνει σαν κουπέ μοντέλο, δίνοντας πιο σπορ παρουσιαστικό στο premium σεντάν. Στο τέλος, καταλήγει σε ένα όμορφο πίσω μέρος με τα LED φωτιστικά σώματα να κλέβουν την παράσταση.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες ώρες, οπότε θα γνωρίζουμε και περισσότερα πράγματα γύρω από τους κινητήρες του και τον εξοπλισμό. Εικάζουμε ότι αρκετά από τα σύνολα που βρίσκονται κάτω από το καπό του Peugeot 508 θα πάρουν θέση και στο DS 9, όπως ο τετρακύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας των 1.6 λίτρων με 180 και 225 ίππους. Επίσης, θα υπάρχει και υβριδική πρόταση. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο που ανέβηκε... εκ παραδρομής στο κανάλι της γαλλικής μάρκας και μέχρι να σβηστεί, το είχαν πάρει πάρα πολλοί λογαριασμοί στο YouTube.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!