John Cooper Works GP, το ισχυρότερο MINI στην ιστορία με 306 ίππους!

Πέτρος Σηφαλάκης
John Cooper Works GP, το ισχυρότερο MINI στην ιστορία με 306 ίππους!
Το νέο δημιούργημα της MINI είναι ένα «ακραίο» και σκληροπυρηνικό μοντέλο με σχεδόν αγωνιστικό χαρακτήρα και τρομακτική δύναμη!

306 ίπποι σε ένα MINI; Κι όμως! Το νέο John Cooper Works GP θα έχει τον πάντα μοναδικό χαρακτήρα των GP εκδόσεων και θα παρουσιαστεί σε λίγο καιρό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι του 2020 και η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη στις 3.000 μονάδες συνολικά. Η MINI για την ώρα μας δείχνει μερικές φωτογραφίες του που μπορεί να είναι καμουφλαρισμένο, όμως μπορούμε να δούμε πολλά από τα σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά.

Η αεροτομή πίσω, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, το body kit με τα απαραίτητα φουσκώματα και άλλα πολλά του δίνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που χρειάζεται. Στο κομμάτι του κινητήρα, περιμένουμε ότι θα δούμε τον νέο που πήρε θέση και κάτω από το καπό της νέας BMW X2 M35i.

Πρόκειται για ένα σύνολο των 2.0 λίτρων με τούρμπο και τέσσερις κυλίνδρους που αποδίδει 306 ίππους και 450 Nm ροπής, θα δώσει δηλαδή φτερά στο σπορ μοντέλο της MINI! Φυσικά θα αποκτήσει και όλα όσα χρειάζεται για να βελτιώσει τους χρόνους του στο Νίρμπουργκρινγκ. Μεγαλύτερα φρένα, μικρές επεμβάσεις στο πλαίσιο, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, νέα κρεμαγιέρα και άλλα, θα είναι στα σχέδια της εταιρείας. Περισσότερα, με την επίσημη παρουσίαση του John Cooper Works GP!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!