Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει η Lamborghini

Πέτρος Πιτσίνης
Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνει η Lamborghini
Η Huracan και η Aventador έχουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορική πορεία και η Lamborghini πετυχαίνει πολύ καλούς αριθμούς, οι οποίοι αναμένεται να εκτοξευθούν με την παρουσίαση και της Urus!

Πολύ δυνατό «παιχνίδι» στα supercars και τα hypercars παίζει η Lamborghini, όπου πετυχαίνει αξιοσημείωτες πωλήσεις. Η Huracan, έχει «γράψει» 9.000 μονάδες μέσα στα 3 χρόνια παραγωγής της και απειλεί το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της Lamborghini, τη Gallardo, η οποία είχε παραχθεί σε 14.000 αντίτυπα στα 11 χρόνια της καριέρας της.

Ωστόσο και η ακριβότερη Aventador έχει πάει εξαιρετικά, έχοντας πουλήσει 7.000 αυτοκίνητα μέχρι και σήμερα. Το «φράγμα» της έβδομης χιλιάδας έσπασε από τη νέα έκδοση του hypercar, δηλαδή την Aventador S Roadster που μόλις παρουσιάστηκε.

To αυτοκίνητο-ορόσημο προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ, ενώ η αντίστοιχη Huracan Performante, που σηματοδότησε τις 9.000 πωλήσεις του μοντέλου, «πάει» σε πελάτη του Ντουμπάι.

Σημειώστε, ότι η Aventador έχει επιτύχει πολύ καλύτερες πωλήσεις από την προηγούμενη Murcielago, που «έκλεισε» με 4.000 αντίτυπα. Σύντομα, η Lamborghini θα μας παρουσιάσει και τη νέα Urus, που θα ανήκει στην κατηγορία των σπορ SUV και σίγουρα θα εκτινάξει τις πωλήσεις της μάρκας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!