Ο Μιρ θαυμάζει απεριόριστα τον Βαλεντίνο Ρόσι

Gazzetta team
Ο Μιρ θαυμάζει απεριόριστα τον Βαλεντίνο Ρόσι
Ο πρωταθλητής του 2020 χαρακτηρίζει ως «παράλογα» και «τρελά» αυτά που κάνει ο Βαλεντίνο Ρόσι και λέει ότι μόνο ένας άνθρωπος αυτής της νοοτροπίας θα μπορούσε να είχε πετύχει τόσα πολλά στο σπορ!

Ο Βαλεντίνο Ρόσι πλέον έχει φτάσει στην ηλικία που οι αντίπαλοί του στο MotoGP, όσο ήταν παιδιά, θαύμαζαν εκείνον και τα επιτεύγματά του! Έχοντας πλέον φτάσει στα 42 χρόνια ο Ρόσι όχι μόνο δεν σταματά τώρα που η εργοστασιακή Yamaha προσέλαβε άλλον στη θέση του, αλλά πάει και στη δορυφορική Petronas Yamaha γιατί το πάθος του για τους αγώνες είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Ο Ζοάν Μιρ, γεννήθηκε το 1997, τη χρονιά που ο Βαλεντίνο Ρόσι έπαιρνε τον πρώτο του τίτλο στην κατηγορία των 125 κυβικών εκατοστών. Πλέον, τρέχουν μαζί και ο Ζοάν Μιρ αδιαμφισβήτητα, έχει τον «Γιατρό» σαν πρότυπο, σε πάρα πολλά πράγματα.

«Με αφήνει άφωνο. Αυτά που κάνει είναι τελείως παράλογα! Κάποιοι του λένε να σταματήσει, αλλά έχει τρομερό πάθος για τις μοτοσυκλέτες. Με αυτή τη νοοτροπία είναι απολύτως λογικό να είναι εκεί που είναι και να έχει κερδίσει όλα αυτά που έχει κερδίσει» ήταν τα λόγια του Ζοάν Μιρ.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα έχει να θυμάται πάντως, ότι φέτος στο Μισάνο ο Ζοάν Μιρ τον πέρασε στο τέλος του αγώνα και έτσι έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει το 200ό βάθρο της καριέρας του στο MotoGP. Πολύ πιθανό πάντως να το κατακτήσει από τη νέα χρονιά με την Petronas Yamaha γιατί σίγουρα ο «Γιατρός» δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του και θα οδηγεί στο 100% για να πάρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Και από ότι έχουμε ήδη δει, η Petronas έχει μεγάλη δυναμική στο MotoGP!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!