Petronas Yamaha: «Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα βρει νέα οικογένεια»

Gazzetta team
Petronas Yamaha: «Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα βρει νέα οικογένεια»
Ο επικεφαλής της ομάδας τονίζει ότι θα υποδεχτούν θερμά τον Βαλεντίνο Ρόσι και είναι σίγουρος ότι ο Ιταλός θα νιώσει οικεία από την πρώτη του στιγμή.

Η Petronas φέτος κατάφερε να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι δύο οδηγοί της ήταν εκείνοι με τις περισσότερες νίκες σε Γκραν Πρι, ενώ κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Φάμπιο Κουαρταραρό και Φράνκο Μορμπιντέλι πήραν από τρεις νίκες, δηλαδή μια δορυφορική ομάδα κέρδισε συνολικά σε έξι αγώνες. Εντυπωσιακό!

Από τον επόμενο χρόνο ο Φάμπιο Κουαρταραρό θα φύγει και θα πάει στην εργοστασιακή Yamaha, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι που είναι εκεί, θα έρθει στην Petronas. Teammate του θα είναι ο μαθητής του, Φράνκο Μορμπιντέλι. Ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Petronas, Ράζλαν Ραζάλι, είπε για τον Φράνκο Μορμπιντέλι:

«Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει την καλή του παρουσία και θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές για τον τίτλο το 2021» ενώ για τον Βαλεντίνο Ρόσι, είπε: «Ο Βαλεντίνο θα βρει εδώ μια αληθινή οικογένεια. Ελπίζω να μάθουμε πολλά απ’ αυτόν και από την άλλη είμαι σίγουρος ότι και αυτός θα μάθει από εμάς. Θέλουμε να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί και πάντα να κερδίζουμε βάθρα και στο τέλος να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον τίτλο και στις τρεις κατηγορίες. Αυτός είναι ο στόχος μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Επίσης, ο διευθυντής της Petronas συμφώνησε με τα λόγια του επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος και με τη σειρά του, συμπλήρωσε: «ελπίζω ότι θα βοηθήσουμε τον Φράνκο να πετύχει ακόμα περισσότερα τη νέα χρονιά. Με τον Βαλεντίνο η όλη αίσθηση θα είναι διαφορετική επειδή έρχεται από εργοστασιακή ομάδα. Ελπίζω να τον κάνουμε να νιώσει άνετα γρήγορα. Αν τα καταφέρουμε τότε θα είναι γρήγορος στην πίστα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!