Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μαρκ Μάρκεθ

Gazzetta team
Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μαρκ Μάρκεθ
Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά για τον Μαρκ Μάρκεθ καθώς δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο από το νοσοκομείο, ύστερα από την επέμβαση που του έγινε στο βραχίονα.

Αν και οι γιατροί δηλώνουν ότι ο Μαρκ Μάρκεθ έχει μια σταθερή πορεία και η κλινική του κατάσταση θεωρείται ικανοποιητική, ο Ισπανός δεν έχει «ξεμπερδέψει» ακόμη και δεν έχει βγει από το νοσοκομείο. Καλλιέργειες που έγιναν στη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ψευδόρθρωσης, έδειξαν ότι υπήρχε μόλυνση στο σπάσιμο, η οποία χρειάζεται να πάρει ειδική αντιβιοτική θεραπεία ο Μάρκεθ, τις επόμενες εβδομάδες.

Οπότε για την ώρα ο αναβάτης της Honda θα παραμείνει στο νοσοκομείο και σε στενή παρακολούθηση, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει. Ο γιατρός του εξήγησε ότι του τοποθετήθηκε μια μεγαλύτερων διαστάσεων πλάκα τιτανίου στο βραχίονα όπου υπάρχει και το πρόβλημα, η οποία θα βελτιώσει και θα επιταχύνει τη συγκόλληση του οστού. Οπότε η αποκατάσταση θα γίνει πιο γρήγορα από τους αρχικούς υπολογισμούς.

Ο Μάρκεθ από την άλλη λέει ότι οι γιατροί θα έπρεπε να τον είχαν αποτρέψει από το να τρέξει λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό στο δεύτερο αγώνα της Χερέθ. Είπε ότι δεν είναι δουλειά των οδηγών να ξέρουν πόσο επικίνδυνο είναι για το τραύμα, αλλά τόνισε και ότι οι ίδιοι οι αναβάτες δεν βλέπουν ρίσκο όταν θέλουν να τρέξουν και να παλέψουν για νίκες, βαθμούς και πρωτάθλημα. Τώρα λέει ότι θα επιστρέψει μόνο όταν θα είναι 100% καλά. Θέλει να γυρίσει και να είναι ο παλιός του εαυτός, να έχει ξεπεράσει όλα τα τραύματα και να είναι έτοιμος να πιέσει το σώμα του για να πάρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους αγώνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!