Οι 9 νικητές του MotoGP φέτος παρατάχθηκαν στην Πορτογαλία

Πέτρος Σηφαλάκης
Οι 9 νικητές του MotoGP φέτος παρατάχθηκαν στην Πορτογαλία
Μια πολύ διαφορετική σεζόν ήταν το 2020 για το MotoGP και οι εννέα διαφορετικοί νικητές σε αγώνες, πήραν τις μοτοσικλέτες τους και έβγαλαν μια φωτογραφία στην πίστα του τελευταίου Γκραν Πρι.

Μια άγνωστη πίστα για τους αναβάτες του MotoGP θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Μια ημέρα πριν το ξεκίνημα της δράσης, την Πέμπτη δηλαδή, οι εννέα διαφορετικοί νικητές της φετινής σεζόν έκατσαν στις μοτοσικλέτες τους και πήραν θέση βγάζοντας μια αναμνηστική φωτογραφία. Με δεδομένο ότι η πίστα αυτή δεν είναι γνωστή για κανέναν, ίσως δούμε και έναν δέκατο νικητή στη χρονιά που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Οι 9 είναι οι Φάμπιο Κουαρταραρό (3 νίκες), Φράνκι Μορμπιντέλι (3 νίκες), Μάβερικ Βινιάλες, Ζοάν Μιρ, Άλεξ Ρινς, Ντανίλο Πετρούτσι, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, Μπραντ Μπίντερ, Μιγκέλ Ολιβέιρα, που είχαν την ευκαιρία να πουν μερικά πράγματα, να ανταλλάξουν πειράγματα και να διασκεδάσουν λίγο, στη διάρκεια της φωτογράφησης.

Οι αναβάτες που έφτασαν κοντά σε νίκη αλλά τελικά, δεν κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου είναι οι Πολ Εσπαργκαρό (έφτασε κοντά στην Αυστρία), ο Τζακ Μίλερ (έφτασε κοντά στη Βαλένθια στο δεύτερο τριήμερο), ο Βαλεντίνο Ρόσι (έφτασε κοντά στην Καταλονία) και ο Τακάκι Νακαγκάμι που σε πολλούς αγώνες ήταν ανταγωνιστικός και τον είδαμε σε ψηλές θέσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!