Honda: Ο Μπραντλ συνεχίζει να έχει τη θέση του Μάρκεθ

Πέτρος Σηφαλάκης
Honda: Ο Μπραντλ συνεχίζει να έχει τη θέση του Μάρκεθ
Όσο ο τραυματίας Μαρκ Μάρκεθ αναρρώνει, τη θέση του στην εργοστασιακή Honda την έχει ο Στέφαν Μπραντλ, κάτι που θα συνεχίσει να ισχύει και το ερχόμενο τριήμερο.

Η κατάσταση του Μαρκ Μάρκεθ βελτιώνεται ύστερα από τον τραυματισμό που είχε στη Χερέθ, όμως η δεύτερη επέμβαση που αναγκαστικά έκανε πριν μερικές ημέρες, δεν του επιτρέπει να τρέξει ακόμη σε ένα Γκραν Πρι. Ο Στέφαν Μπραντλ πήρε τη θέση του Μαρκ λοιπόν, πλάι στον αδερφό του, Άλεξ Μάρκεθ, που οδηγεί τη δεύτερη εργοστασιακή Honda. Ο συνδυασμός αυτός θα συνεχίσει και στο Red Bull Ring το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι φήμες λένε ότι ο Μαρκ Μάρκεθ θα επιστρέψει μετά τον έκτο αγώνα, δηλαδή μετά το Γκραν Πρι του Μισάνο στα μέσα Σεπτέμβρη, όμως η Honda ακολουθεί στρατηγική ανά αγώνα και ενημερώνει μόνο για το τι πρόκειται να συμβεί στον ακριβώς επόμενο.

Ο Στέφαν Μπραντλ δήλωσε: «μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο ανυπομονώ να τρέξω στο Red Bull Ring. Τώρα έχω έναν αγώνα στο ιστορικό μου και καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Θεωρώ ότι θα έχουμε ακόμη ένα πολυάσχολο τριήμερο, αλλά ίσως ο καιρός αλλάξει λίγο τα δεδομένα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τρέξω ξανά με τη Repsol Honda και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να έχω μια πιο ανταγωνιστική εικόνα. Ας δούμε πως θα πάει το Σαββατοκύριακο λοιπόν, είμαι αισιόδοξος» ήταν τα λόγια του.

Ο Άλεξ Μάρκεθ από την άλλη, είπε: «είναι η δεύτερη φορά που θα κάνουμε περισσότερο από έναν αγώνα σε μια πίστα. Στη Χερέθ καταφέραμε να επωφεληθούμε σημαντικά με το να έχουμε δύο αγώνες στη σειρά οπότε θα έχει ενδιαφέρον. Δείχνει ότι θα έχει βροχές και μάλιστα ισχυρές, οπότε θα πρέπει να προσαρμόσουμε τη μοτοσικλέτα για βρεγμένο τερέν. Είναι μια πρόκληση. Αλλά ως ρούκι, θέλω να αποδέχομαι τις προκλήσεις και να μαθαίνω από αυτές. Ο στόχος μας αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να συνεχίσω να μαθαίνω την κατηγορία του MotoGP και να μειώσω τις διαφορές μου από τους πρώτους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!