«Φωτιά» η δορυφορική Yamaha στο FP2 του MotoGP

Πέτρος Σηφαλάκης
«Φωτιά» η δορυφορική Yamaha στο FP2 του MotoGP
Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών ολοκληρώθηκε και ο Φάμπιο Κουαρταραρό, μαζί με τον Φράνκο Μορμπιντέλι της Petronas Yamaha έκαναν τους δύο κορυφαίους χρόνους.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό είναι ο πρώτος στη βαθμολογία οδηγών φέτος στο MotoGP, μέχρι στιγμής και το μόνο που θέλει είναι να συνεχίσει τις επιτυχίες του! Πράγματι στο Μπρνο έδειξε ήδη ένα πολύ καλό πρόσωπο, από τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, καθώς κατάφερε να είναι ο ταχύτερος. Η επιτυχία για την Petronas Yamaha δεν σταματά εδώ αφού η ομάδα είδε και τον δεύτερο αναβάτη της, τον Φράνκο Μορμπιντέλι, να φτάνει στη δεύτερη θέση! Έτσι έκαναν το 1-2 για το FP2. Ολιβέιρα, Ζαρκό, Βινιάλες είναι στην πεντάδα και Μιρ, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Πολ Εσπαργκαρό, Νακαγκάμι και Μίλερ, στη δεκάδα.

Αξίζει να πούμε ότι η ταχύτερη Honda συνεχίζει να είναι η δορυφορική του Νακαγκάμι στην ένατη θέση, ενδεικτικό ότι η μάρκα μάλλον δεν είναι και στο καλύτερό της Σαββατοκύριακο. Ο Βαλεντίνο Ρόσι σε αυτή την περίοδο, περιορίστηκε στη δωδέκατη θέση. Επίσης ο Άλεξ Μάρκεθ της εργοστασιακής Honda είχε κάποια προβληματάκια στην αρχή του FP2 με τη μοτοσικλέτα, οπότε έχασε σημαντικό χρόνο. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!