Ντοβιτσιόζο: «Έχουμε πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα»

Gazzetta team
Ντοβιτσιόζο: «Έχουμε πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα»
Ο αναβάτης της Ducati λέει ότι στο δεύτερο αγώνα στην πίστα της Χερέθ δεν είχε καθόλου αίσθηση από τον εμπρός τροχό της μοτοσικλέτας του και δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένος.

Οι Ducati ποτέ δεν ήταν πολύ δυνατές στην πίστα της Χερέθ. Παραδοσιακά, ήταν ένας αγώνας που μπορεί να ευνοούσε άλλους, η ιταλική ομάδα όμως δεν διέπρεπε συχνά. Φέτος ωστόσο, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στον πρώτο αγώνα που έγινε εκεί και να φτάσει έως την έκτη θέση στο δεύτερο αγώνα. Αρκετά καλή επίδοση δηλαδή, με αυτό το δεδομένο, όμως ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο έχει πολλά ερωτηματικά σχετικά με τη μοτοσικλέτα του.

«Καλή η 6η θέση, δεν είμαι ικανοποιημένος με την αίσθηση»

«Η 6η θέση δεν ήταν άσχημη, ειδικά σε μια πίστα που δύσκολα κάνεις προσπεράσεις. Κάτι που δεν περιμέναμε όμως ήταν ότι από την αρχή δεν είχα καθόλου αίσθηση από το μπροστινό μέρος μέσα στις στροφές. Ήταν πάρα πολύ περίεργο... δεν μπορούσα να πιέσω ούτε στις αργές ούτε στις γρήγορες στροφές. Το πρόβλημά μου δεν είχε να κάνει με την υπερθέρμανση μιας και δεν ήμουν πίσω από άλλους. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμάς αυτό το πρόβλημα και τώρα πρέπει να κάτσουμε και να το αναλύσουμε γιατί αλλάξαμε πολύ το set-up από τη μια εβδομάδα στην άλλη. Η 6η θέση είναι καλή, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με την αίσθηση, έχουμε πρόβλημα με τη μοτοσικλέτα» είπε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Από την άλλη, ο Πέκο Μπανάια πήγε πολύ καλά στη Χερέθ, επίσης με Ducati και ο Ντοβιτσιόζο σχολίασε: «Δεν ήθελα να αντιγράψω τον Πέκο. Έδειξε ότι η Ducati θα μπορούσε να πάρει το βάθρο. Εγώ όμως όχι, γιατί ξεκίνησα από πολύ πίσω. Έκανε καλό αγώνα και σίγουρα ήταν η καλύτερη Ducati. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να φρενάρω όπως ήθελα και το φτιάξαμε αυτό δουλεύοντας στο set-up και στα ηλεκτρονικά. Όμως είχαμε αυτό το περίεργο πρόβλημα που δεν το περιμέναμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!