Πρώτος ο Βινιάλες στο FP3, επέστρεψε ο Μάρκεθ!

Πέτρος Σηφαλάκης
Πρώτος ο Βινιάλες στο FP3, επέστρεψε ο Μάρκεθ!
Η Yamaha για ακόμη μια περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών δείχνει την κυριαρχία της στην πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Μάρκεθ κατάφερε να μπει και να τρέξει με τη μοτοσικλέτα του, ύστερα από το χειρουργείο του.

Τον... κατήφορο έχουν πάρει οι χρόνοι στη Yamaha και ο Μάβερικ Βινιάλες κατάφερε να ρίξει ακόμη περισσότερο το γύρο του, παραμένοντας πρώτος! Οι αλλαγές που έγιναν στη Yamaha απέδωσαν καρπούς και η ομάδα, αλλά και οι οδηγοί, ελπίζουν να τα καταφέρουν το ίδιο καλά τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές, όσο και στον αγώνα. Πίσω από τον Μάβερικ Βινιάλες βρίσκεται ο Φάμπιο Κουαρταραρό και μάλιστα με πολύ μικρή διαφορά, ενώ τρίτος, είναι ο Τζακ Μίλερ.

Νακαγκάμι, Μπανάια βρίσκονται στην πεντάδα και Πετρούτσι, Μπίντερ, Ρόσι, Πολ Εσπαργκαρό και Μιρ, στη δεκάδα. Εντυπωσιακό είναι ότι ο Μαρκ Μάρκεθ κατάφερε να μπει και να τρέξει στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, λίγες μόλις μέρες μετά το χειρουργείο που έκανε.

Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής χτύπησε σοβαρά το χέρι του όμως κατάφερε να επιστρέψει στη δράση, λίγες μόλις μέρες μετά. Έφτασε έως τη 19η θέση. Μπορεί να μην έχουμε συνηθίσει τον Ισπανό σε αυτούς τους χρόνους, όμως παραμένει εντυπωσιακό το πόσο ανταγωνιστικός είναι, ακόμη και τραυματισμένος! Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!