Πολύ κοντά στην KTM ο Ντανίλο Πετρούτσι

Πέτρος Σηφαλάκης
Πολύ κοντά στην KTM ο Ντανίλο Πετρούτσι
Ο Ντανίλο Πετρούτσι βρίσκεται κοντά σε μια συμφωνία με την KTM και αυτό αποδεικνύεται από την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της μάρκας στην Αυστρία.

Από ότι φαίνεται, ο Ντανίλο Πετρούτσι δεν θα συνεχίσει στην Ducati από τον επόμενο χρόνο και θα αλλάξει ομάδα. Τα σενάρια λένε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στην KTM και ως γνωστόν, δεν υπάρχει ποτέ καπνός χωρίς φωτιά! Είδαμε, ότι ο Πετρούτσι επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της KTM στην Αυστρία, οπότε μπορούμε πλέον με σιγουριά να πούμε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, είναι πολύ στενές.

Μέχρι πρότινος «έπαιζε» πολύ και το ενδεχόμενο της Aprilia, όμως φαίνεται ότι το μέλλον του Πετρούτσι έχει πάρει το δρόμο του. Αναμφίβολα μια θετική εξέλιξη για τον ίδιο αφού πολλοί έλεγαν ότι δεν θα βρει ομάδα στο MotoGP και ότι το μέλλον του μπορεί να είναι στο πρωτάθλημα SBK (Superbikes). Ο μάνατζερ του Ντανίλο Πετρούτσι, επιβεβαίωσε ότι πήγε στις εγκαταστάσεις της KTM.

«Περιμένουμε το επόμενο βήμα τους»

«Είδαμε τα πάντα στην KTM. Οι εγκαταστάσεις τους ήταν εντυπωσιακές και πέρα των προσδοκιών μας. Τώρα περιμένουμε τα επόμενα βήματα από αυτούς».

«Όσο για τον Ντανίλο, ήταν χαρούμενος μιας και η KTM είναι ένα τεράστιο και δυνατό εργοστάσιο και είδα ότι έχουν τη δυναμική να πετύχουν τα αποτελέσματα που έχουν θέσει ως στόχο» είπε ο μάνατζερ του Ντανίλο Πετρούτσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!