Βολφ: Ο Φερστάπεν δεν είναι ο μοναδικός αντι-Χάμιλτον

Gazzetta team
Βολφ: Ο Φερστάπεν δεν είναι ο μοναδικός αντι-Χάμιλτον
Ο Τότο Βολφ λέει ότι ο Φερστάπεν δεν είναι η μοναδική επιλογή όταν έρθει η ώρα να αντικατασταθεί ο Χάμιλτον

Η καριέρα του Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται ακόμα στο απόγειό της, ωστόσο ο Βρετανός 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Mercedes και το μέλλον του στην ομάδα δεν είναι ακόμα ξεκαθαρισμένο – για να μη μιλήσουμε για εκείνους που πιστεύουν ότι ούτε το μέλλον του στη Formula 1 είναι ξεκαθαρισμένο, ιδιαίτερα αν εξασφαλίσει φέτος τον 8ο τίτλο του.

Είτε αυτό γίνει σύντομα είτε αργότερα, αναπόφευκτα η Mercedes κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βρει τον αντικαταστάτη του Λιούις Χάμιλτον και το πρώτο όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός είναι αναμφίβολα ο το πιο “καυτό” όνομα στη Formula 1 αυτήν την εποχή και αυτονόητη επιλογή για να πάρει τη θέση του Χάμιλτον.

Υπάρχουν κι άλλοι με προοπτικές

Ο Τότο Βολφ, ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι ο Φερστάπεν δεν είναι η μοναδική του επιλογή καθώς υπάρχουν κι άλλοι ταλαντούχοι οδηγοί με προοπτικές: “Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσαν να βρεθούν στη Mercedes στο μέλλον. Ο Μαξ είναι σίγουρα ένας φανταστικός αστέρας του μέλλοντος αλλά όχι ο μοναδικός. Βλέπω να υπάρχει ένα γκρουπ ανερχόμενων και πολύ καλών οδηγών που δεν βρίσκονται ακόμα σε μονοθέσια που θα μπορούσαν να κερδίσουν. Από αυτήν την άποψη, καλύτερα να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό. Έχουμε τους δύο νεαρούς που ανήκουν στη Mercedes, τον Εστεμπάν (Οκόν) και τον Τζορτζ (Ράσελ), οι οποίοι παίζουν ένα συγκεκριμένο ρόλο αλλά ταυτόχρονα παρατηρούμε και τους άλλους νεαρούς και ανερχόμενους. Αλλά σήμερα κοιτάζω μόνο δύο οδηγούς: τον Βάλτερι και τον Λιούις”.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!