Χάμιλτον και Φερστάπεν, Φερστάπεν και Χάμιλτον το σίριαλ μόλις ξεκίνησε..

Γιώργος Βαρίνος
Χάμιλτον και Φερστάπεν, Φερστάπεν και Χάμιλτον το σίριαλ μόλις ξεκίνησε..
Στο δεύτερο επεισόδιο του τρομερού σήριαλ του 2021, απολαύσαμε τρομερό ανταγωνισμό από τα πρώτα κιόλας μέτρα του αγώνα της Εμίλια Ρομάνα. Στη συνέχεια, στους επόμενους αγώνες, θα δούμε μεγάλες κόντρες από τους δύο εντυπωσιακούς οδηγούς μέσα και έξω από την πίστα.

Ο Σερ Λιούις Χάμιλτον με την σοφία του και με την τρομερή εμπειρία των 7 πρωταθλημάτων του και ο διψασμένος Μαξ Φερστάπεν με τις εκπληκτικές οδηγικές ικανότητες, θα μας κρατήσουν στις άκρες των ποδιών μας, σε όλους τους αγώνες που έχουμε να δούμε, με το αναμφισβήτητο ταλέντο τους. Οι ίδιοι για το τι συνέβη σε αυτόν τον αγώνα, το περιγράφουν κάπως έτσι...

Μαξ Φερστάπεν: «Όλα μας πήγαν καλά. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τη στιγμή που θα περάσεις απ' τα ενδιάμεσα στα σλικ ελαστικά. Είχαν ήδη αρχίσει να φθείρονται τα βρόχινα. Είχα τη στιγμή μου στην επανεκκίνηση αλλά τελικά κατάφερα να το διαχειριστώ, όλα μας πήγαν καλά. Δύσκολες συνθήκες. Καταφέραμε να το διαχειριστούμε. Μου έκανε και λίγο εντύπωση ο ρυθμός που είχαμε, ήταν πολύ καλός».

Και ο Χάμιλτον συμπλήρωσε: «Υπήρχε μόνο μία στεγνή γραμμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Βιάστηκα πολύ να τους περάσω όλους. Έκανα το λάθος και βρέθηκα εκτός της πίστας. Είχα καιρό να κάνω ένα τέτοιο λάθος. Είχα μερικές πολύ διασκεδαστικές μονομαχίες όμως μετά. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμος. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και το καθαρό μου μυαλό για να μπορέσω να ξαναμπώ στην μάχη και να μείνω στην στεγνή γραμμή και τα κατάφερα. Ο Μαξ έκανε αλάνθαστο αγώνα και του άξιζε η πρώτη θέση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!