Φέτελ: «Η μεσαία κατηγορία της F1 έφτασε τη Mercedes»

Πέτρος Σηφαλάκης
Φέτελ: «Η μεσαία κατηγορία της F1 έφτασε τη Mercedes»
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει από τις δοκιμές, ο Σεμπάστιαν Φέτελ λέει ότι οι ομάδες της μεσαίας κατηγορίας έφτασαν πολύ κοντά στην κορυφή.

Στα τελευταία χρόνια η Mercedes και η Red Bull είναι το σημείο αναφοράς της Formula 1. Οι δύο αυτές ομάδες καταφέρνουν να μονοπωλούν στις κορυφαίες θέσεις, ειδικότερα τα μονοθέσια της Mercedes. Φέτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ τρέχει για λογαριασμό της Aston Martin. Ο ίδιος όμως, λέει ότι η διαφορά τους με τις ομάδες της μεσαίας κατηγορίας είναι σημαντικά μικρότερη.

«Θα ήταν έκπληξη αν οι Red Bull, Mercedes δεν ήταν στην κορυφή»

«Είναι δύσκολο να φιλτράρω όλες τις εντυπώσεις που είχαμε από τις δοκιμές γιατί όλα τα ελαστικά ήταν διαφορετικά, τα αυτοκίνητα άλλαξαν. Στο κομμάτι των επιδόσεων, τουλάχιστον με όλα όσα έχω δει μέχρι τώρα, δείχνουν όλοι πάρα πολύ κοντά. Θα είναι πολύ καλό αν όντως είναι έτσι τα πράγματα. Οι Red Bull και οι Mercedes δείχνουν πολύ δυνατές. Οποιεσδήποτε άλλες θέσεις εκτός από τις κορυφαίες για αυτές τις δύο ομάδες θα ήταν μια έκπληξη για όλους μας. Όμως φαίνεται ότι οι ομάδες της μεσαίας κατηγορίας είναι πιο κοντά τους πλέον» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Σίγουρα οι τελικές εντυπώσεις θα διαμορφωθούν μέσα από τους πρώτους αγώνες, αφού οι δοκιμές συνήθως είναι πολύ διαφορετικές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!